web analytics

REVIEW & WINACTIE: JUSTWATER DRINKFLES

Wist je dat plastic flessen in België zorgen voor 29 miljoen kg plastic afval? Wist je dat meer dan 90 procent van de kost van een fles water gaat naar transport, marketing, verpakking en winstmarges van de kleinhandel? En wist je dat water in plastic flessen daardoor 500 tot 1000 keer duurder is dan leidingwater?

Allemaal goede redenen om water uit plastic flessen te laten staan. Zelf koop ik al bijna geen twee jaar geen plastic flesjes met water meer. Ik gebruik liever een drinkfles met kraantjeswater.

review winactie rosti mepal just water drinkfles

Vroeger gebruikte ik een Bobble waterfles, maar sinds een paar dagen ben ik helemaal overgeschakeld op de JustWater Drinkfles. Geen gedoe meer met het vervangen van filters en dus een stuk goedkoper! Een waterfilter heb je in België en Nederland ook helemaal niet nodig.

rosti mepal just water drinkfles

Het handige aan de JustWater drinkfles is de grote opening. Daardoor kan je gemakkelijk ijsblokjes, citroenschijfjes of stukjes fruit aan je drinken toevoegen. Aanraders zijn: citroen, sinaasappel, frambozen, komkommer en zelfs aardbeien! Zo krijgt je water een heerlijk smaakje en is het extra dorstlessend

justwater drinkfles rostimepal

De dop is een beetje speciaal, maar sluit en opent erg gemakkelijk. Door de dop half open te draaien, kan je gemakkelijk drinken uit de grote opening zonder dat het water over je kin gutst.

drinkfles rostimepal justwater

Helemaal toegeschroefd, lekt de fles absoluut niet. Daarom is hij ook makkelijk mee te nemen en hoef je niet bang te zijn dat al je spullen nat uit je tas komen.

rostimepal justwater drinkfles

Omdat ik zo enthousiast ben over de fles, mag ik er ook eentje aan jullie weggeven! Daarvoor hoef je enkel even op de site te kijken welke kleur je leukst vindt en deze Rafflecopter in te vullen. Veel succes!

a Rafflecopter giveaway

rostimepal justwater drinkfles

Kijk ook zeker eens op de website van RostiMepal voor onder andere leuk servies, brooddozen en ander handig keukenspul!

De JustWater drinkfles kost €9,99.

Gerelateerde Artikelen

review bioderma sensibio h2o

REVIEW: BIODERMA, SENSIBIO H2O

review The Body Shop hemp hand cream soap roap

REVIEW: THE BODY SHOP HEMP

54 reacties op “REVIEW & WINACTIE: JUSTWATER DRINKFLES”

 1. Lijkt me echt ontzettend handig! Heb al eerder er over nagedacht om een stevige drinkfles te kopen die ik kan hergebruiken. Maar tot nu toe was ik er nog geen tegen gekomen met zo’n grote opening! (voor citroentjes ect in te doen) Super fijn! Ik doe graag mee voor de transparante :)

 2. Echt een leuke winactie! Ik had me al voorgenomen een drinkfles te kopen.. eentje winnen zou ideaal zijn! Ik vind de blauwe het mooist!

 3. Mijn vriend heeft van dit merk zo’n brooddoos met uitneembaar compartiment. Heel degelijke, handige en vooral ook mooie brooddoos. Hij heeft deze bij Blokker gekocht, aanrader!

 4. Oe super leuke winactie! Ik gebruik nu al een poos een paarse bobble, maar hij maakt super veel herrie met drinken. Dit is echt balen want ik gebruik hem super veel maar in een stiltecoupé of tijdens een tentamen durf ik gewoon er niet uit te drinken :O Aangezien paars mijn lievelingskleur is, lijkt een paarse mij supercool :)

  Het servies is echt super handig, misschien ga ik daar nog wel wat voor mijn uitzet voor mijn b-day vragen..

 5. Ik gebruik ook al een tijd geen plastic flesjes meer, de laatste tijd sleepte ik een glazen Voss fles overal mee naar toe, maar het glas overleefde de val van een stenen trap niet. De doorzichtige vind ik het mooist!
  Danique onlangs geplaatst..Concert StoriesMy Profile

 6. Waw wat een SUPER winactie! De mijne heeft het begeven op scoutskamp dus was net op zoek naar een nieuwe. En deze ziet er inderdaad echt handig uit! Zo een grote opening is ook goed om te kunnen kuisen! Ik ben wel een groentje dus zou voor de groene drinkfles gaan :)
  Lucie onlangs geplaatst..BrandnetelsMy Profile

 7. Ik drink nu ook officieel sinds bijna een jaar geen flessenwater meer. Het heeft vreselijk lang geduurd!
  Deze ziet er wel leuk uit. Ik mis het soms wel dat ik nooit een smaakje aan mijn drinken kan toevoegen.
  Ik wil graag voor de witte gaan :)
  Jessi onlangs geplaatst..Over een enquêteMy Profile

 8. Aha ziet er handig uit! Ik gebruikte altijd een bobble, maar die laat ik de laatste tijd meer en meer staan. Na een tijdje drinken ze ook niet meer handig vind ik.
  Een transparante vind ik het mooiste.

 9. Ik ben mijn drinkfles onlangs verloren dus deze give away komt net op tijd ;-) Ik vind de doorschijnende het leukste en zou het super vinden mocht ik er eentje winnen!

 10. Ik heb deze vorige week gekocht. Deze fles is echt geweldig! Ik doe niet mee met de actie, want ik heb hem dus al, maar ik kan deze fles echt iedereen aanraden.

 11. Ik ben ook sinds een jaar of twee op drinkflessen overgeschakeld. Belachelijk om 1 euro te betalen voor een plastic flesje water onderweg, terwijl je ook gewoon zelf een drinkfles mee kan nemen. Da’s veel voordeliger. ;)

  En die fles ziet er super leuk uit in het paars!

 12. Ik drink al jaren enkel kraantjeswater, flessenwater is zo’n verspilling. Leuk dat je een fles mag weggeven, ik vind die in azur het mooist.

 13. Wat leuk ik heb hier mee in mijn handen gestaan bij De Blokker en dacht, dat kan ik wel vragen voor mijn verjaardag haha maar zo ga ik het ook even proberen, ik vind de transparante het mooiste!

 14. Ik koop alleen flesjes water als ik het ben vergeten mee te nemen! Verder gebruik ik alleen oude ranjaflessen (en daar verslijt ik er best veel van, helaas komen ze niet in een andere verpakking) als drinkfles, maar dit is natuurlijk een stukje toffer en, misschien kan ik ranja verangen door fruitwater :) De fles ziet er mooi uit, ik vind de azuurblauwe het gaafste :) Leuk dat je er één weg mag geven! :D
  Nienke onlangs geplaatst..I’m back!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge