web analytics

REVIEW & WINACTIE: JUSTWATER DRINKFLES

Wist je dat plastic flessen in België zorgen voor 29 miljoen kg plastic afval? Wist je dat meer dan 90 procent van de kost van een fles water gaat naar transport, marketing, verpakking en winstmarges van de kleinhandel? En wist je dat water in plastic flessen daardoor 500 tot 1000 keer duurder is dan leidingwater?

Allemaal goede redenen om water uit plastic flessen te laten staan. Zelf koop ik al bijna geen twee jaar geen plastic flesjes met water meer. Ik gebruik liever een drinkfles met kraantjeswater.

review winactie rosti mepal just water drinkfles

Vroeger gebruikte ik een Bobble waterfles, maar sinds een paar dagen ben ik helemaal overgeschakeld op de JustWater Drinkfles. Geen gedoe meer met het vervangen van filters en dus een stuk goedkoper! Een waterfilter heb je in België en Nederland ook helemaal niet nodig.

rosti mepal just water drinkfles

Het handige aan de JustWater drinkfles is de grote opening. Daardoor kan je gemakkelijk ijsblokjes, citroenschijfjes of stukjes fruit aan je drinken toevoegen. Aanraders zijn: citroen, sinaasappel, frambozen, komkommer en zelfs aardbeien! Zo krijgt je water een heerlijk smaakje en is het extra dorstlessend

justwater drinkfles rostimepal

De dop is een beetje speciaal, maar sluit en opent erg gemakkelijk. Door de dop half open te draaien, kan je gemakkelijk drinken uit de grote opening zonder dat het water over je kin gutst.

drinkfles rostimepal justwater

Helemaal toegeschroefd, lekt de fles absoluut niet. Daarom is hij ook makkelijk mee te nemen en hoef je niet bang te zijn dat al je spullen nat uit je tas komen.

rostimepal justwater drinkfles

Omdat ik zo enthousiast ben over de fles, mag ik er ook eentje aan jullie weggeven! Daarvoor hoef je enkel even op de site te kijken welke kleur je leukst vindt en deze Rafflecopter in te vullen. Veel succes!

a Rafflecopter giveaway

rostimepal justwater drinkfles

Kijk ook zeker eens op de website van RostiMepal voor onder andere leuk servies, brooddozen en ander handig keukenspul!

De JustWater drinkfles kost €9,99.

Gerelateerde Artikelen

54 reacties op “REVIEW & WINACTIE: JUSTWATER DRINKFLES”

Geef een reactie

CommentLuv badge