web analytics

REVIEW + WINACTIE: BENECOS BIOLOGISCHE COSMETICA

Gewoon omdat jullie allemaal zo lief en leuk zijn en het helemaal verdienen: vandaag een leuke giveaway! Dat ik fan ben van de producten van Benecos, had je misschien wel al gemerkt (bijvoorbeeld hier, hier en hier) en vandaag is het tijd om één van jullie ook zo’n fan te maken!

Benecos review look

De gebruikte Benecos producten:

  • Blush in Sassy Salmon
  • Natural Mascara, Maximum Volume
  • Natural Kajal, white
  • Lipstick in Dark Red
  • Oogschaduw duo in Noblesse

Benecos look winactie

Het Benecos Kajal oogpotlood in het wit gebruik ik al maanden dagelijks. Het is zo’n instant opfrisser voor je gezicht! In deze look gebruikte in het oogpotlood op mijn waterlijn en in mijn ooghoek. Het oogschaduwduo in Noblesse heb ik gebruikt om een rustige look te creëren. De lichte kleur kwam in de ooghoek en op het bewegend ooglid, de donkere kleur in mijn arcadeboog en onder mijn onderste wimperlijn. Nog een likje van de mascara en de ooglook is klaar!

Benecos ooglook look review

Sassy Salmon is zo’n mooie, perzik/zalmkleurige blush die iedereen mooi staat. De blush is goed gepigmenteerd en kruimelt niet waardoor het aanbrengen erg gemakkelijk gaat. Ik ben fan! Als laatste bracht ik de lipstick in Dark Red aan. Ik had niet verwacht om een metallic glansje in deze lipstick terug te vinden, maar dat is jammer genoeg wel het geval. Ik hou nu eenmaal niet van metallic lipsticks en het staat me ook niet echt.

review look benecos dark red

Het aanbrengen van de lipstick is gelukkig geen enkel probleem. En in werkelijkheid valt het wel mee met dat metallic glansje … Misschien toch een lipstick die tijdens de feestdagen nog aan bod zal komen. De kleur vind ik alleszins wél echt prachtig. Een diep/donkerrood.

Winactie!

Benecos cosmetics review look winactie

Omdat ik zo’n fan ben van de producten van Benecos, mag ik van SoloBioMooi deze producten uit de look weggeven! Vul gewoon even deze Rafflecopter in en wie weet vind je het pakketje binnenkort in jouw brievenbus. De winnaar krijgt een mailtje op 3 december.

a Rafflecopter giveaway

Ook benieuwd naar de cosmetica van Benecos? SoloBioMooi is één van de weinige Nederlandse biocosmetica webshops die creditcard aanvaarden en naar België verzenden! Veel plezier!

Gerelateerde Artikelen

review charcoco oil pulling

REVIEW CHARCOCO OIL PULLING

5 step make-up bidget tutorial

5 STEP BUDGET MAKE-UP

review crazy rumors limeade lip balm_2

REVIEW CRAZY RUMORS LIMEADE

59 reacties op “REVIEW + WINACTIE: BENECOS BIOLOGISCHE COSMETICA”

  1. Wat een toffe website! Ik kwam hier toevallig terecht en ben nu al drie kwartier al je DIY’s en posts aan het bekijken. Ook tof dat je over eco make-up schrijft, dus aan deze winactie doe ik ook maar meteen mee haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge