web analytics

REVIEW WALDEN NATURAL PARFUM A LITTLE STAR DUST

Wie op zoek gaat naar een natuurlijk parfum, zal heel wat mooie merken vinden, maar niet al die parfums ruiken zo lekker of blijven even lang hangen als een synthetisch parfum. Het is dus niet gemakkelijk om ‘jouw’ geur te vinden als je graag iets natuurlijks wil. SoloBioMooi.nl liet me een natuurlijk parfum van Walden uitproberen en ik geloof dat ik eindelijk mijn perfecte match gevonden heb!

review walden perfume a little star dust

Ingrediënten Walden Natural Parfum A Little Star Dust:

Alcohol (grain ethanol), Cananga Odorata Flower Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Orris Concrete Butter, Coffea Arabica Seed Oil, Citrus Ladaniferus Absolute, Vanilla Planifolia Absolute, Jasminum Sambac Flower Absolute, Dipteryx Odorata Bean Absolute.

A Little Star Dust was het parfum dat me meteen aansprak in de webshop. Topnoten van iris en koffie, middennoten van jasmijn en ylang ylang en basisnoten van amyris, labdanum, tonkaboon en vanille: dat klinkt toch gewoon heerlijk? Ik ben sowieso fan van jasmijn, vanille en tonkaboon, dus ik verwachtte dat dit parfum zeker iets voor mij zou zijn.

review walden perfume a little star dust

Did not dissapoint! De geur is bij het verstuiven eerder zwaar, maar wordt gedurende de dag een stuk zachter en bloemiger. Het is een warme geur met een exotisch tintje en ik vind hem echt heerlijk! Waar ik erg tevreden over ben, is de houdbaarheid van de geur. Ik ruik hem van ’s ochtends tot ’s avonds en hij ontwikkelt zich mooi gedurende de dag. Echt een topper!

review walden perfume a little star dust

De natuurlijke parfums van Walden worden gecreëerd volgens eeuwenoude tradities, op kleine schaal en volledig met de hand. Dat maakt ze heel erg bijzonder! Naast de fijne geur van A Little Star Dust, is ook de geurontwikkeling en houdbaarheid een mooi pluspunt. De parfums zijn bovendien helemaal vegan en dierproefvrij.

A Little Star Dust van Walden Natural Parfum is verkrijgbaar bij SoloBioMooi.nl in 4 verschillende maten: 50 ml kost je €49,95, terwijl een flesje van 15ml je €22,50 kost. Daarnaast is er ook een sample size van 5ml voor 7 euro en een roll on olie in dezelfde geur voor 17,95 euro.  Je kan een assortiment van de verschillende Walden geuren aanschaffen (elk 5 ml) voor €37,95.

De moeite waard om eens aan te snuffelen!

4 reacties op “REVIEW WALDEN NATURAL PARFUM A LITTLE STAR DUST”

 1. Ik was aan het snuffelen op de site bij de roll on parfum naar de ingrediënten.
  Ga naar het stukje alcohol in cosmetica en lees o.a. ditVormen van alcohol om te vermijden

  Er zijn een paar varianten alcohol die je beter kunt vermijden. Een van de meest voorkomende is alcohol denat, dit is een vrij harde alcohol. Ook ethanol, ethyl alcohol, methanol, benzyl alcohol en isopropyl alcohol zijn harde en agressieve varianten die je eigenlijk liever niet terug wilt zien in je cosmetica”.

  Laat benzyl alcohol nou in de roll on zitten!
  Ik heb niet gekeken naar de rest van de geurtjes. Maar het is niet de eerste keer dat ik zoiets opmerk.

  1. Dag Nicole, dank voor je alertheid. Bij little stardust staat inderdaad aan het einde van de ingredientenlijst benzyl alcohol. De andere roll-on parfums bevatten geen benzyl alcohol. Benzyl alcohol is toegestaan (FDA) in natuurcosmetica als het laag op de ingrediëntenlijst staat (<5%). Ik zal deze informatie toevoegen aan het artikel: alcohol in cosmetica. Mocht je nog iets vragen mail mij gerust. info@solobiomooi.nl. Hartelijke groet, Ingrid

Geef een reactie

CommentLuv badge