web analytics

REVIEW THE OHM COLLECTION CREME DEODORANT

Over de gevaren van aluminium in deodorant is al zo veel geschreven en toch is dit het product dat het grootste deel van de bewuste kopers blijft gebruiken. Het vinden van een goed werkende deodorant zonder aluminiumzouten is geen gemakkelijke opgave, maar ik heb eindelijk een topper gevonden!

Dit product werd mij opgestuurd door The Ohm Collection. Ik ontvang geen vergoeding voor deze review en het gaat – zoals altijd – om mijn eigen, eerlijke mening.

review the ohm collection deodorant creme natural deodorant no aluminium

Ingrediënten The Ohm Collection Crème Deodorant Orange Blossom:

Water, Algae (Sea weeds) Extract,  Kokosolie, Natriumbicarbonaat, Sheaboter, Cacaoboter, Carnauba Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Citrus Aurantium (Sweet Orange) Dulcis Peel Oil, Linalool, Limonene, Beta Pinene, Geraniol, Myrcene, Alpha Pinene.

Ingrediënten The Ohm Collection Crème Deodorant True Cardemom:

Water, Algae (Sea weeds) Extract,  Kokosolie, Natriumbicarbonaat, Sheaboter, Cacaoboter, Carnauba Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Elletaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Cineol,Linalool, d-Limonene, Citral

review the ohm collection deodorant creme natural deodorant no aluminium

Een mooie ingrediëntenlijst! Je ziet enkele verzorgende boters, olies en waxen terug en etherische olie voor de geur. Het ingrediënt dat hier tegen geurtjes werkt, is natriumbicarbonaat. Dit ingrediënt wordt ook in veel DIY-deodoranten gebruikt, maar door de korrel kan het irriterend werken. Hier is de natriumbicarbonaat opgelost (ik geloof in water), waardoor de korrel niet meer over je huid schuurt. Ook zeoliet (een kleimineraal) helpt zweet en geurtjes opvangen.

review the ohm collection deodorant creme natural deodorant no aluminium

De Crème Deodorants van The Ohm Collection komen in handige plastic tubes met een draaidoppompje. Ik had al ervaring met de poeder deodorant van dit merk, maar vond het aanbrengen van het poeder niet erg handig. Dat hebben ze bij deze nieuwe producten dus mooi opgelost. Je pompt wat product op je vingertoppen en brengt dit dan aan op je schone oksels. De geur van Orange Blossom is licht en zoet, terwijl die van True Cardemom licht kruidig is. Geen zware geuren, maar gewoon lekker fris.

review the ohm collection deodorant creme natural deodorant no aluminium

Ik testte beide deodorants uit tijdens het heerlijk warme weer van de voorbije weken en moet zeggen dat ik écht tevreden ben. Ik zweet uiteraard nog, maar heb zelfs na een hele dag 25+° geen last van gekke zweetgeurtjes. De deodorant brengt gemakkelijk aan en ook mijn vriend is ondertussen overgestapt op de True Cardemom-versie!

De nieuwe Crème Deodorant van The Ohm Collection is verkrijgbaar in 5 geuren: True Cardemom, Orange Blossom, Blue Lavender, Royal Hemp en Sacred Frankincense. Een flesje van 50 ml kost €24. Niet weinig, maar je doet gelukkig erg lang met één deo. Wij gebruiken ze nu bijna een maand en ik heb het gevoel alsof er nog niks uit is! De Crème Deodorants van The Ohm Collection zijn verkrijgbaar op hun webshop.

Gerelateerde Artikelen

review philips lumea ipl

REVIEW PHILIPS LUMEA IPL

4 reacties op “REVIEW THE OHM COLLECTION CREME DEODORANT”

  1. Klinkt heel erg fijn! En wat een mooie ingrediëntenlijst. Ik moet zelf nog aan de slag gaan met de deo’s, maar heb wel alvast aan Orange Blossom gesnuffeld en vind de geur alleen al super lekker. Straks ga ik 2 uur intensief sporten en dat vind ik wel een goed moment om met de deo te beginnen. Een deo moet van goede huize komen om mij al die tijd lekker fris te houden ;-) Ben benieuwd!
    Deb onlangs geplaatst..Mijn nieuwe gezichtsverzorgingsroutine van Paula’s ChoiceMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge