web analytics

REVIEW: THE BODY SHOP, WHITE MUSK SMOKY ROSE

De White Musk geuren van The Body Shop ken je vast. Nu is er naast White Musk en White Musk Libertine ook een derde variant aan het gamma toegevoegd: White Musk Smoky Rose. Een heerlijke bloemige, warme geur. In dit artikel vertel ik je wat meer over White Musk en cruelty-free musk geurnoten.

 

review The body shop White musk smoky rose_1

Ingrediënten White Musk Smoky Rose:

 • Alcohol Denat.: Virtueel dezelfde alcohol als die die je drinkt, maar dan gedenatureerd zodat het slecht smaakt. Alcohol werkt antibacterieel, is een antischuimmiddel en een oplosmiddel. Alcohol kan de huid uitdrogen. Fair trade en biologisch
 • Alcohol: Kan de huid uitdrogen. Fair trade en biologisch
 • Aqua
 • Parfum
 • Benzyl Salicytate: Fixeert de geur. Komt natuurlijk voor in bepaalde etherische oliën. Kan allergische reacties veroorzaken.
 • Linalool: Komt natuurlijk voor in etherische olie
 • t-Butyl Alcohol: Oplosmiddel
 • Geraniol, Citronellol, Coumarin: Komen natuurlijk voor in etherische oliën
 • Benzyl Benzoate: Oplosmiddel en bewaarmiddel. Er is een natuurlijke en een chemische variant. Beide varianten kunnen sterk irriterend zijn
 • Limonene, Isoeugenol: Komen natuurlijk voor in etherische oliën
 • Denatonium Benzoate: Wordt gebruikt in Alcohol Denat. om de alcohol ondrinkbaar te maken.

 

review The body shop White musk smoky rose

Musk(us) is een vaak gebruikte geurnoot in parfum. Jarenlang werd musk uit de klieren van een mannelijk muskushert gehaald. helemaal geen diervriendelijk product dus! Aangezien het muskushert tegenwoordig met uitsterven bedreigd wordt, gebruikt men in parfum vrijwel alleen nog de synthetische variant. Maar wist je dat The Body Shop één van de eerste bedrijven was die deze synthetische muskusgeur gebruikte? White Musk was zelfs de eerste cruelty-free muskus parfum ooit!

Smoky Rose is de laatste toevoeging aan het White Musk gamma. Een heerlijke warme, sensuele geur. Ik vind hem echt perfect voor deze tijd van het jaar! Het parfum bestaat uit geurnoten van bergamot, roze peper, zwarte bessen, muskus, tabaksbloemen en rozen. Het geheel is een warme, bloemige en rokerige geur. De Eau De Toilette blijft een halve dag goed aanwezig, daarna moet je wel even bij sprayen om van de geur te  blijven genieten.

review The body shop White musk smoky rose

Naast de Eau De Toilette (€19,5 voor 30 ml en €31 voor 60ml), vind je ook een Body Lotion (€14,5), Bath & Shower Gel (€13), Fragrance Mist (€14,5) en een Eau De Parfum (€29) in dezelfde geur.

.

Op zoek naar een warme, bloemige en sensuele geur voor een fijne prijs die cruelty-free is? Dan is White Musk Smoky Rose echt wel iets voor jou!

 

Gerelateerde Artikelen

review caro Raina crème lichaam en gezicht

REVIEW CARO RAINA

13 reacties op “REVIEW: THE BODY SHOP, WHITE MUSK SMOKY ROSE”

Geef een reactie

CommentLuv badge