web analytics

REVIEW: THE BODY SHOP VIRGIN MOJITO

Vorige week werd ik in alle luxe ondergedompeld in de heerlijke geur van de nieuwe lijn van The Body Shop: Virgin Mojito! De verfrissende geur zal het geweldig doen tijdens de warmere dagen en geeft een echte opkikker. Vandaag toon ik je enkele van de nieuwe producten.

review the body shop virgin mojito

Virgin Mojito Body Butter (200 ml: €16):

review the body shop virgin mojito

De Body Butters van The Body Shop zijn ‘wereldbekend’ en dat heeft natuurlijk zijn redenen! Ook deze versie is fijn: een romige, dikke boter die goed uitsmeert en lekker ruikt. De Body Butters vind ik in de zomer te plakkerig, maar ze voeden prima. Een korte studie van de ingrediënten leert ons dat er een aantal fijne, natuurlijke ingrediënten in zitten (sheaboter, cacaoboter…), maar ook siliconen en parfum (duh).

Vigrin Mojito Body Sorbet (200 ml: €11):

review the body shop virgin mojito

De Body Sorbet is een stuk lichter en luchtiger van textuur. Aangebracht op de huid geeft hij een heerlijk verkoelend effect. In de zomer kan je de tube in de koelkast leggen voor extra verfrissing! De geur is heerlijk fris – munt en citroen – en blijft lekker lang hangen. De Body Sorbet is een stuk minder verzorgend dan de Body Butter, maar alsnog fijn voor de niet-zo-droge huidjes. De voornaamste ingrediënten zijn water, siliconen en castor olie.

Virgin Mojito Body Splash (300 ml: €17):

review the body shop virgin mojito

Een nieuwe product bij The Body Shop is de Body Splash, een heerlijk ruikend watertje dat je gerust over jezelf heen kan kieperen. Hoofdbestanddeel is alcohol, dus let op met de gevoelige en droge huid. De fles heeft een ruime opening waardoor je genoeg, maar niet te veel, in een keer kan aanbrengen. Beter niet in de zon dragen, want parfum kan er voor zorgen dat je sneller verbrandt.

Virgin Mojito Body Scrub (250 ml: €18):

review the body shop virgin mojito

De Body Scrub uit deze reeks lijkt sterk op die van Fuji Green Tea. Het is geen stevige exfoliant, maar een milde scrub die je op je hele lichaam kan gebruiken. Voor mijn benen vind ik deze niet scrubbend genoeg, maar voor armen en buik (etc.) is hij wel fijn. De geur blijft nog even subtiel op je huid hangen, maar verdwijnt na een tijdje volledig.

review the body shop virgin mojito

De Virgin Mojito-lijn is vanaf 9 juni verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online. Benieuwd? Snel zijn, want deze lijn is Limited Edition!

5 reacties op “REVIEW: THE BODY SHOP VIRGIN MOJITO”

  1. Ik blijf het toch jammer vinden dat The Bodyshop siliconen, parfum en veel alcohol in hun producten stoppen. Het zien er altijd zo leuk uit! Denk dat deze limited edition ook een leuk cadeau is om te geven.

Geef een reactie

CommentLuv badge