web analytics

REVIEW THE BODY SHOP BRITISH ROSE

Allereerst: sorry voor de stilte! Ik had geen tijd om vooruit te bloggen en mijn computer gaf het op vrijdag op, dus vandaar dat er even niks online kwam.
Ten tweede: hoera! The Body Shop komt weer met een heel gamma nieuwe producten met een frisse rozengeur. Ze hebben ook hun hele manifest verbeterd en plannen een hoop goeds onder het motto ‘Enrich not exlpoit’, maar daarover later meer.

review the body shop english rose

Ik ben meestal niet zo’n fan van rozengeuren. Ze zijn vaak te chemisch of oubollig, maar deze van The Body Shop is heerlijk fris en natuurlijk. Het ruikt echt net als een echte verse roos, met een frisse toets. Na een zalig event in Antwerpen kreeg ik drie poederroze producten mee om uit te testen: een Body Butter, Scrub en Zeepje.

review the body shop british rose

Het zeepje is vrij groot (100 gram, €3,50) en bevat rozenblaadjes die een licht scrubbend effect geven. De zeep schuimt goed en de geur is heerlijk. Die blijft ook nog even hangen. Ik vind wel dat het zeepje een beetje uitdrogend werkt. Gelukkig heeft The Body Shop daar ook iets tegen.

De British Rose Body Butter (€16) is iets zachter van textuur dan we gewend zijn van de body butters van The Body Shop. Deze voelt erg licht en aangenaam aan op de huid zonder het bekende plakkende laagje. De geur blijft goed hangen en is niet te overheersend.

review the body shop british rose

De Body Scrub (€18) heeft een geltextuur en bevat echte rozenblaadjes. Het is een scrub met een kleine korrel, maar hij scrubt toch vrij stevig. Na het afspoelen is mijn huid lekker zacht, zonder dat het product een laagje nalaat.

review the body shop british rose

Wie dol is op de rozengeur vind dit voorjaar dus zeker zijn zin bij The Body Shop en de British Rose collectie. Naast deze drie producten zit er ook een Eau De Toilette, Bath Foam, Shower Gel, Glow Body Essence en Hand Cream in de collectie.

Ook benieuwd geworden? De producten liggen vanaf 7 maart in de winkel.

Gerelateerde Artikelen

8 reacties op “REVIEW THE BODY SHOP BRITISH ROSE”

Geef een reactie

CommentLuv badge