web analytics

REVIEW: THE BODY SHOP BLACK MUSK

Ik ben verliefd. Niet op een jongen, niet  op een meisje, maar wel op een parfum. Black Musk van The Body Shop werd enkele weken geleden gelanceerd en sindsdien heb ik niks anders meer gedragen. Maak kennis met mijn nieuwe liefde!

black musk the body shop

The Body Shop maakt al jaren grote winst (neem ik aan) met hun Musk geuren. White Musk bestaat al sinds 1981 en vorig jaar kwam de ietwat mannelijke Red Musk geur uit. Dit jaar maken we kennis met Black Musk: een sensuele, zwoele en vrouwelijke geur. Van alle Musk geuren is dit mijn favoriet gebleken.

Het parfum heeft basisnoten van: zwarte muskus, zwarte vanille, patchouli, vetiver en chocolade, een hart van: heliotroop, ylang-ylangen zoethout en topnoten van: peer, roze peper en bergamot. De geur is warm en verleidelijk, zonder te zwaar te zijn (echt Black vind ik hem dus niet, eerder zwoel). Ik krijg er ook geen hoofdpijn van, wat voor mij niet bij elk parfum vanzelfsprekend is.

review the body shop black musk

Wanneer ik het parfum ‘s ochtends op mijn kledij spuit, ruik ik het ‘s avonds nog, maar wel na goed snuffelen. Dit parfum blijft vrij lang hangen, maar zwakt wel erg af in intensiteit. Gelukkig is het flesje erg stevig waardoor ik hem al snel in mijn tas gooi voor een opfrisser.

Ik raad je zeker aan om even aan Black Musk te gaan ruiken in de winkel, want dit is een echte topper. Deze producten vind je in het Black Musk gamma:

  • Black Musk perfume oil 20 ml – 22.50 euro
  • Black Musk eau de toilette 60 ml – 31 euro
  • Black Musk eau de parfum 50 ml – 40 euro

Klinkt dit parfum als iets voor jou?

Gerelateerde Artikelen

review Ritzo cosmetics day night cream cleanser milk

REVIEW: RITZO COSMETICS

review biosolis zonnebrandcreme gezicht

REVIEW: BIOSOLIS SPF50

4 reacties op “REVIEW: THE BODY SHOP BLACK MUSK”

  1. Ik heb de eau de parfum eens uitgetest en die bleef wel heel erg lang in mijn trui hangen (had op mijn pols gespoten). Mmmmm! Ik denk wel dat ik hem ga aanschaffen.

Geef een reactie

CommentLuv badge