web analytics

REVIEW SODASTREAM FLAVORS

Wie probeert zijn plasticafval te verminderen, zal misschien ook minder vaak frisdrank in huis halen. Zelf ben ik niet zo’n frisdrankdrinker, maar af en toe heb je toch zin in iets zoets en ook wanneer je bezoek hebt, is het fijn om eens iets anders dan water, thee of koffie te kunnen voorstellen. Zo kwam Sodastream in mijn leven: het handige toestel dat kraantjeswater in bruiswater verandert!

Review Sodastream flavors

Sodastream heeft al langer een heel gamma aan smaakjes om toe te voegen aan je bruiswater. Denk maar aan colasiroop, limonade, maar zelf mocktails zitten in het gamma. Nu gaan ze de gezonde toer op met ‘Flavors’, ingedikte vruchtensiropen zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.

Review Sodastream flavors

De nieuwe Flavors komen in 4 smaken: Orange, Blackcurrant, Red Berry Mix & Fruit Mix. Red Berry Mix heeft het meeste weg van de bekende grenadine, de andere smaken zijn verrassender. Orange bestaat bijvoorbeeld voor 50% uit geperste sinaasappel en smaakt heerlijk fruitig! Blackcurrant is de zoetste van de 4, maar allemaal zijn ze naar eigen smaak toe te voegen. Een scheutje zorgt voor een frisse toets, terwijl een wat grotere scheut echt zorgt voor een limonadeachtige smaak.

Review Sodastream flavors

Het voordeel aan deze Flavors is dat ze niet overdreven zoet zijn én dat ze in glazen flessen komen. Glas is oneindig recycleerbaar, dus dat is fijn voor het milieu! Met 1 fles Flavors maak je 4 liter drank. Pro tip: doe een scheutje bij je kraantjeswater in je herbruikbare fles. Handig voor onderweg!

De Sodastream Flavors zijn vanaf nu verkrijgbaar via hun bekende verkooppunten (vb Carrefour). Een fles kost €4,99.

4 reacties op “REVIEW SODASTREAM FLAVORS”

  1. Dat klinkt goed! Ik gebruik mijn Sodastream steeds vaker met Ginger Ale, mijn favoriete smaak. Maar deze klinken ook écht héél goed. Vooral benieuwd naar Orange en Fruit Mix!

Geef een reactie

CommentLuv badge