web analytics

REVIEW SOAK WASH – YUZU

Ecologisch wasmiddel vinden is niet heel erg eenvoudig. Zeker niet wanneer je wil dat dat wasmiddel ook geschikt is voor je delicate stukken én je verwacht dat het lekker ruikt! Gelukkig vond ik een heerlijk ruikend, ecologisch wasmiddel voor een goede prijs. Ontmoet Soak!

review soak delicates wash eco

Ingrediënten Soak Wash in de geur Yuzu:

Water, coco-glucoside, sodium cocamphoacetate, lauryl glucoside, glycerine, sodium cocoyl glutamate, sodium lauryl glucose carboxylate, glyceryl oleate, PEG-7 glyceryl cocoate, parfum, propanediol, ethylhexyl glyercin, potassium sorbate, tetrasodium EDTA, benzophenone-4, citroenzuur.

review soak delicates wash eco

Je lees het al in de ingrediëntenlijst: een formule op natuurlijke basis en helemaal biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is recycleerbaar en ontwikkeld met respect voor het milieu. Bovendien is SOAK ook zuinig in gebruik: je hebt er maar 1 koffielepel van nodig per stuk lingerie of zwemgerei, en dit op een 3 tot 4 liter water. Je hoeft je kledingstuk niet eens uit te spoelen nadien (want het schuimt bijvoorbeeld niet), maar gewoon te drogen te hangen. Zo bespaar je ook water!
SOEK in de geur Yuzu ruikt heerlijk: fris en een beetje tropisch, en maakt mijn lingerie goed schoon. Ik merk geen verschil met het wasproduct dat ik normaalgezien gebruik, behalve dan de heerlijke geur. Top dat SOAK ook in travelformaat verkrijgbaar is, want dit product is erg handig voor op reis. SOAK komt in nog 4 verschillende geuren en ook in een geurloze variant.
Een travelfles van 90 ml kost je € 13 en is goed voor ongeveer 18 wasbeurten. Ben je meteen verkocht, dan kan je ook voor de fles van 375 ml gaan, meteen goed voor 75 wasbeurten, aan € 19.  SOAK wasproducten zijn verkrijgbaar bij de betere lingeriewinkels.

4 reacties op “REVIEW SOAK WASH – YUZU”

Geef een reactie

CommentLuv badge