web analytics

REVIEW SLEEK CREME TO POWDER FOUNDATION

Wist je dat Sleek dierproefvrij is? Dit make-up merk biedt producten aan van hoge kwaliteit voor fijne prijsjes. Ik heb een Face Form palette dat ik al jaren met veel liefde gebruik, dus het werd tijd dat ik de collectie uitbreidde met de Crème To Powder Foundation.

review sleek cream to powder spf 15 foundation

Ingrediënten Sleek Crème To Powder Foundation:

Caprylic / Capric Triglyceride, Poly (methyl methacrylate), Nylon-12, Isononyl Isononanoate, Octyl Strearate, Octyl Palmitate, Bees Wax, Candelilla Wax, Aluminum Starch, Octenyl Succinate, Jojoba Esters, Microcrystalline Wax, Methylparaben, Propylparaben May Contain: [ +/- CI. 77019, CI. 77891, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499]

review sleek cream to powder spf 15 foundation

Ik kocht deze Foundation bij Di, waar ze tegenwoordig een leuk schap vol Sleek spullen hebben. Wat me overtuigde was de SPF van 15 die de foundation bevat, dat vind je namelijk niet altijd even gemakkelijk! Ik koos voor de kleur Shell, die goed bij mijn huidkleur past. De ingrediënten zijn helaas wat minder fijn en er zitten ook parabenen in dit product.

review sleek cream to powder spf 15 foundation

In het doosje zit een sponsje dat je kunt gebruiken om de foundation aan te brengen. Dat sponsje werkt best goed, zeker wanneer je het even vochtig maakt onder de kraan. De foundation zelf heeft een uitstekende dekking, dus opletten dat je make-up er niet te cakey gaat uitzien.

review sleek cream to powder spf 15 foundation

De kleur is perfect voor mij, zeker nu ik een beetje gebruind ben door de zon. Het doosje is ook lekker stevig, waardoor ik hem makkelijk overal mee naartoe neem voor een touchup. Niet dat dat per se nodig is, want de foundation blijft prima een hele dag op zijn plek. Na een paar uurtjes ga ik wel een beetje glimmen rond de t-zone, maar daar heb ik standaard last van.

review sleek cream to powder spf 15 foundation

Mijn nieuwe favoriete foundation zou ik het zeker niet noemen, maar ik ben toch opnieuw verrast door de goede kwaliteit van Sleek. Mij zie je binnenkort zeker terug bij Di om de Lipsticks uit te proberen. De Crème To Powder Foundation kost ongeveer €10,99.

Gerelateerde Artikelen

5 reacties op “REVIEW SLEEK CREME TO POWDER FOUNDATION”

  1. La rhétorique des « heures les plus sombres de notre histoire » sied fort mal à des gens qui dans leur immense majorité n’ont connu ni guerre ni rationnement…Et je vous mets au défi de répondre sur le fond, à moins que vous vouliez nous faire croire que la retraite à 60 ans non-financée ou les déficits chroniques de la sécu constituaient une dépense d&sn;uoqinvestirsemest utile aux générations futures.

Geef een reactie

CommentLuv badge