web analytics

REVIEW: RS NATURAL COSMETICS LAVA & SPICES MASK

Jullie zagen dit masker al eens voorbij komen in mijn favorieten van juni, maar nu is het tijd voor de uitgebreide review! Zoals je vast al weet, ben ik een grote fan van kleimaskers. Ik was dan ook erg benieuwd naar het Lava & Spices Mask van RS Natural Cosmetics. Van zodra het in de bus viel, ging ik het meteen uitproberen!

review RS cosmetics bedouin beauty himalaya lava face mask

Ingrediënten RS Natural Cosmetics Lava & Spices Mask:

  • Magnesium Silicate: Vulkanische aarde/ghassoul, reinigt
  • Coriandrum Sativum: Korianderzaad, zuiverend en stimulerend
  • Alumina: Bestanddeel van de vulkanische aarde
  • Curcuma Longa: Geelwortel/kurkuma, antioxidant en antibacterieel

review rs lava & spices mask natural cosmetics bedouin beauty

Je ziet het meteen aan de ingrediënten lijst: kort, natuurlijk en puur. Erg fijn! Het masker komt in een stevige glazen pot met plastic deksel en heeft een zachte poederstructuur. Het is de bedoeling dat je dit masker zelf mengt met water (1 deel poeder op 2 delen warm water). Dan krijg je een glad papje dat je makkelijk op je gezicht kunt aanbrengen.

review RS lava spices mask natural cosmetics bedouin beauty

Het masker droogt op, maar trekt niet aan de huid en voelt dus niet vervelend aan. Ik laat het zo’n 15 minuten inwerken en spoel het dan van mijn gezicht. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar: een rustige huid die gezuiverd is en gekalmeerd werd. Ook de dagen nadien blijft het effect duidelijk zichtbaar. Dit masker werkt voor mij erg goed en ik vind het een echt topproduct!

Het Lava & Spices masker van RS Natural Cosmetics is voor alle huidtypen geschikt, maar naar mijn mening kan zeker de gemengde en vette huid er baat bij hebben. Het masker bevat 140 gram en kost €22,5. Er is ook een proefverpakking beschikbaar voor wie het graag eerst eens wil uitproberen!

 

4 reacties op “REVIEW: RS NATURAL COSMETICS LAVA & SPICES MASK”

Geef een reactie

CommentLuv badge