web analytics

REVIEW RITUALS LIP SERVICE

Hoewel het nog niet écht koud is geweest, hebben mijn lippen al serieus afgezien. Ik kan nooit van die velletjes afblijven waardoor er echt wondjes op mijn lippen ontstaan. Daarnaast zijn mijn mondhoeken momenteel gescheurd en dat ziet er al helemaal niet uit! Ik onderzocht of Rituals’ Lip Service iets aan mijn situatie kon verbeteren.

review rituals lip service lip balm

Ingrediënten Rituals Lip Service:

Castorolie, Bijenwas, Bis-Diglyceryl Poluacyladipate-2, Sheaboter, Lauryl Laurate, Hydrogenated Castorolie, Ethylhexyl Palmitate, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Rijstkiemwas, Sodium Hyaluronate, Carnaubawas, Portulaca Pilosa Extract, Zonnebloemolie, Palmitotyl Tripeptide-38, Amorphophallus Konjac Root Powder, Cetearyl Ethylhexanoate, Vitamine E, Sorbitan Isostearate, Trihydroxystearin, Sucrose Cocoate, Linalool, Limonene, Bezyl Salicytate, Parfum.

review rituals lip service

Lip Service van Rituals komt in een prachtig vormgegeven koker waardoor het een echt cadeautje is om uit te pakken. De tube is zelf is van plastic met een rose golden dop. Een tube bevat 12 ml glanzende lippenbalsem.

review rituals lip service balm

Geen minerale oliën in deze lippenbalsem, hoera! Wel een aantal verzorgende boters, oliën en wassen. Het product zelf heeft een wittig/doorzichtige kleur en smeert gemakkelijk open. Deze Lippenbalsem geeft een mooie glans aan je lippen, maar voelt gelukkig niet plakkerig aan. Het is wel een vrij ‘zware’ lippenbalsem, dus je voelt hem goed zitten, maar dat betekend ook dat hij lang zijn werk doet. Wat verzorging betreft vind ik hem erg fijn. Mijn droge lippen knappen duidelijk op en de lippenbalsem heeft geen vervelend geurtje of smaakje.

Rituals’ Lip Service kost €8,50 en is verkrijgbaar in de winkels en online.

Gerelateerde Artikelen

6 reacties op “REVIEW RITUALS LIP SERVICE”

  1. Fijne review! Momenteel gebruik ik een simpele lippenbalsem van The Honest Company (van Jessica Alba) en die vind ik erg fijn! Mocht hij opraken dan ga ik hier eens naar kijken!

Geef een reactie

CommentLuv badge