web analytics

REVIEW: RAINPHARMA MASSAGE HONEY

Het Belgische RainPharma blijft maar innoveren! Ik sta helemaal achter hun fijne, natuurlijke verzorging en no nonsense filosofie. Vlak voor valentijn brengen ze een Massage Honey uit, een zacht verzorgend product om mee te masseren. Ik kreeg de ‘Honey for my Honey’ set opgestuurd en kon niet wachten om deze uit te testen. Voor mij een massage alstublieft!

review rainpharma massage honey set

Ingrediënten Massage Honey:

Sojaolie, Amandelolie, Glycerine, Aqua (and) Sucrose Laurate (and) Alcohol (= sucragel, zorgt er voor dat olie in melk wordt omgezet in contact met water), Teunisbloemolie, Fragrance (uit etherische olie), Sucrose Palmitate, Tocopherol (vitamine E), Caprylyl Glycol Ethylhexylglycerin (vochtinbrenger en bewaarmiddel), Dacaus Carota Sativa Root Extract (carroteen), Limonene, Citral, Geraniol

review rainpharma massage honey

De ‘Honey for my Honey’ giftset bevat een Shower Gel (A Zest Of Happiness – frisse citrus), een Massage Honey en een massagekikker (ik vind het eerder een massagespookje, cute!).

review rainpharma massage honey honey for my honey set

De giftbox is prachtig en dat maakt het (mede dankzij de producten natuurlijk) zo’n leuk cadeautje om te krijgen. Alle producten van RainPharma zijn made in Belgium, enkel de verpakkingen worden in Nederland geproduceerd. Lekker lokaal en dus ook een boost voor onze economie!

review rainpharma massage honey set valentijn

De Massage Honey komt in een glazen pot van 120 ml en heeft een subtiele, warme citrusgeur. Door de warmte van je handen en lichaam wordt het meer een olie en kan je makkelijk masseren met dit product. Echte honing vind ik niet terug op de ingrediëntenlijst en ‘Honey’ verwijst dan waarschijnlijk enkel naar het uiterlijk van het product.

review rainpharma massage honey gift set

RainPharma’s massageolie smelt op je huid en is zeker fijn om mee te masseren. Het product blijft wel een beetje plakkerig, dus afwassen met een washandje of douchen achteraf is aan te raden. In contact met water verandert de honing in een melk (zie foto) die makkelijk afspoelt en geen laagje na laat op je huid. Even wassen met de Shower Gel en je bent helemaal zen en monter!

Ik ben heel erg te spreken over deze innovatieve massagehoning! Het product bevat fijne ingrediënten, masseert goed en is makkelijk van je huid te spoelen. De Honey For My Honey giftset kost €24,95 en vormt een leuk valentijnscadeau. Enkel een potje Massage Honey kost €17,95, dus de giftset is wel voordelig. Enkel verkrijgbaar bij RainPharma, kijk eens op hun site voor de verkooppunten of om online te bestellen.

8 reacties op “REVIEW: RAINPHARMA MASSAGE HONEY”

Geef een reactie

CommentLuv badge