web analytics

REVIEW: RAINPHARMA ENHANCING FACE TREATMENT

Vorige week trok ik richting Antwerpen voor twee leuke events. Om 14 uur werd ik verwacht bij RainPharma in de Schrijnwerkersstraat voor een Enhancing Face Treatment. Ik ben nog een groentje als het om gezichtsbehandelingen gaat en was dan ook enorm benieuwd!

Rainpharma review

RainPharma review

Een beetje nerveus stapte ik rond vijf voor 2 over de drempel van RainPharma. De winkel ziet er erg strak uit: mooi verlichte rekken tegen de muur, alle producten netjes uitgestalt, een houten tafel met stoeltjes en een grote houten tafel met boekjes en een soort haardvuur. Erg gezellig! Ik had niet zo veel tijd om rond te kijken, want er stapte al snel een enthousiaste verkoopster op me af. Ik stelde me voor en Jolien gaf me na een kleine introductie een bundeltje mee dat ik even moest invullen.

Rainpharma review

Ik installeerde me aan het houten tafeltje en vulde de vragen netjes in. Het is een erg uitgebreide vragenlijst waardoor RainPharma vanalles te weten komt over je voeding en gewoontes. Wanneer ik klaar was, namen we de vragen samen nog eens door en nam Jolien het hele assortiment verzorgingsproducten van RainPharma door. Erg interessant en wat ze vertelde klopte ook gewoon (ik heb al wel eens verkeerde dingen gehoord in winkels …), maar het duurde wel erg lang. Zo’n bezoekje aan de RainPharma winkel is dus niet iets wat je even snel tussendoor doet! (Of toch niet als nieuwe klant.)

rainpharma review

Na de hele uitleg gingen we naar boven voor de gezichtsbehandeling. Ik had gekozen voor de kortste behandeling, maar kreeg de Enhancing Face Treatment voorgeschoteld. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik werd even alleen gelaten en deed mijn schoenen en bovenkledij uit. BH mocht ik aanhouden. En zo gingen we van start! De behandeling is erg aangenaam en je krijgt echt alle aandacht en tijd. Eerst werd mijn huid gereinigd met de Pre Cleanser en daarna met de Face Wash en een scrub met jojoba parels. Ik kreeg een eerste masker (met zwavel!) en terwijl dat inwerkte, werden mijn schouders en nek gemasseerd. Echt zalig genieten.

Rainpharma review

Het masker werd afgenomen met een warme, vochtige handdoek (een beetje zoals bij The Oil Cleansing Method!) en dat voelde enorm zalig aan. Ik lag echt te genieten! Het tweede masker was een kalmerend masker met aloë vera en kamille. Terwijl het masker inwerkte, kreeg ik een voetscrub. Ik mocht zelf kiezen tussen een handmassage, handscrub, voetmassage of voetscrub. Lang dacht ik daar niet over na, en erg slim was mijn keuze niet, want ik heb enorm kietelige voeten. Ik was me dus echt aan het inhouden om niet te lachen tijdens de scrub, haha!

Rainpharma review

Na het tweede masker, werd de toner over mijn gezicht heen gesprayd. Lekker verkoelend. Dan nog even een dagcrème en de gezichtsbehandeling was voorbij! Ik mocht me nog even omdraaien en kreeg nog een heerlijke rugmassage. Helemaal ontspannen kon ik me weer rustig omkleden. De haarband die ik de hele tijd om had, heeft wel zijn effect gehad, want mijn haar was niet meer in de plooi te krijgen. Dat was wel een beetje vervelend omdat ik nog naar een event van The Body Shop moest.

Review rainpharma

Eenmaal beneden, werd me een glas water aangeboden en mocht ik drie producten uitkiezen om thuis te gebruiken. The perks of being a blogger! Ik koos voor de verzorgingsproducten (hoewel de voedingssupplementen me ook erg aanspraken). Ik koos voor de Pre Cleansing Oil, de Toner en de Fluid Dagcrème. Een review zie je binnen een maand voorbij komen!

Review rainpharma

Ik vond de hele ervaring echt geweldig. De winkelvertegenwoordigers weten écht wat er in de producten zit en wat ze doen. Ook is RainPharma een volledig Belgisch merk. Niet alleen worden de producten hier uitgevonden, ook de ingrediënten zijn grotendeels Belgisch en de producten worden hier geproduceerd. Iets om trots op te zijn!

Jammer genoeg reageerde mijn huid op de uitgebreide behandeling. ’s Avonds moest ik nog naar een kerstevent van The Body Shop, maar tegen dan was mijn huid erg glimmend en had ik last van rode vlekjes op mijn gezicht en hals. Ik denk dat het zwavelmasker de boosdoener was, misschien toch net wat te agressief voor mijn huid. Gelukkig trok de irritatie snel weg, enkel dagen later was er zo goed als niks van te zien. Het masker met zwavel zou ik dus afraden wanneer je last hebt van een gevoelige huid!

review rainpharma

Maar afgezien van die reactie, ben ik wel érg tevreden over de behandeling bij Rainpharma. Er werd echt de tijd genomen om te bekijken wat voor mijn huid geschikt zou zijn en welke producten het best bij me pasten. Ook kleine ongemakken werden voorzien: er werd me vaak gevraagd of ik iets wou drinken, of ik warm genoeg had en of ik nog lekker lag op de massagetafel.

Op vrijdag 6 december van 18u tot 23u is er een kerstnocturne bij RainPharma Antwerpen! Je kan er lekker shoppen met korting (tot 50%!) en de nieuwe lichaamsproducten worden voorgesteld. Wie op zoek is naar kerstcadeaus, zou bij RainPharma zeker zijn slag kunnen slaan.

Is zo’n gezichtsbehandeling wat voor jou? En wat vind je van de filosofie van RainPharma?

Gerelateerde Artikelen

Lush Gent Antwerpen winkel

LUSH GENT EN LUSH ANTWERPEN

Review H2O at home netepur zero waste

REVIEW H2O AT HOME

11 reacties op “REVIEW: RAINPHARMA ENHANCING FACE TREATMENT”

  1. Klinkt heerlijk! Ik vraag me alleen af hoeveel die behandeling normaal gesproken kost?
    Ga je nog een review schrijven over de producten die je mocht meenemen?

Geef een reactie

CommentLuv badge