web analytics

REVIEW: RAINPHARMA, BEAUTY VAN BINNEN- EN BUITEN UIT!

Over RainPharma heb ik hier en daar al wat laten vallen. Dit jonge, Belgische, no-nonsense merk heeft mijn hartje veroverd. Toen ik laatst op Twitter meldde dat mijn huid er slecht aan toe was, stuurden ze me prompt een aantal producten op! RainPharma to the rescue!

review rainpharma twinkle

RainPharma gelooft dat een mooie huid van binnen uit komt. Verzorgingsproducten dienen vooral om je huid extra te beschermen. In het pakketje vond ik het volgende:

  • Daily Boost
  • Mighty Night
  • Ultra Omega 3
  • Intense Twinkle Oil
  • Intense Twinkle Mask

Beauty van binnen uit

Rainpharma supplementen vitaminen

Echte beauty komt van binnen uit, zegt RainPharma, en daar geloof ik ook in. Ik ben niet zo’n healthfreak en lust best een pizza’tje of frietjes, maar slechte voeding uit zich telkens weer op mijn huid.

“Daily Boost wordt gebruikt als algemene aanvulling op een gezond voedingspatroon, om algemene tekorten op te vangen tijdens een dieet of tijdens sporten,  en als ondersteuning van de huid, haar en nagels.” Een aanvulling, dus let goed op dat je nog steeds probeert om gezond te eten (ben ik de enige die dat niet zo goed kan?). Mighty Night en Daily Boost neem je best samen, ze ondersteunen elkaar en zorgen er voor dat je al je vitamientjes en mineralen weer binnen hebt.

“Omega 3 voedt de huid. Voor een energieke huid en het helpen bestrijden van droge plekken, eczeem en psoriasis. Ter ondersteuning van een gevoelige huid en een huid met ontstekingen of acné. Enkele andere voordelen van Omega 3 vetzuren: een goede bloedcirculatie, de ontwikkelingen van de hersenen, een betere concentratie, het versterken van de immuniteit, het soepel houden van de celmembranen waardoor voedingsstoffen optimaal uitgewisseld kunnen worden in het lichaam, …” Een ware multitasker dus!

Ik merkte zeker verschil tijdens het gebruik van deze supplementen. Eerst dacht ik dat het effect minimaal was, maar nu ze op zijn heb ik weer last van rode plekjes en onzuiverheden. Volgende week ben ik in Antwerpen en dan zal ik alledrie de doosjes opnieuw inslaan! Want happy body = happy skin.

Beauty van buiten uit

review rainpharma intense twinkle oil mask

De Intense Twinkle producten zijn geschikt voor elk huidtype en bevatten een bom aan broccoli. Who knew dat broccoli zo goed voor je huid was? Broccoli bevat sulforafaan, een actieve stof die de huid zuivert en beschermd tegen nadelige effecten van de zon en van het milieu. Ideaal tegen vroegtijdige huidveroudering!

Review RainPharma Intense Twinkle Oil

De Intense Twinkle Oil kan je op verschillende manieren gebruiken: als gerzichtsserum, dag’crème’, haarserum, nagelriemolie, … een echte multitasker! De geur van de olie is vrij zoet (neroli), maar ook een beetje muf. Gelukkig ruik je het niet meer wanneer je de olie op je gezicht hebt aangebracht. Zelf gebruik ik de Intense Twinkle Oil graag als serum onder mijn nachtcrème en in mijn haarpuntjes. De voedende oliën hebben echt een positief effect op droge plekjes! Mijn huid is zacht, gevoed en straalt veel meer.

review rainpharma intense twinkle mask

Ook het Intense Twinkle Mask is geschikt voor elk huidtype, je kan het zelfs als haarmasker gebruiken! De geur is vrijwel identiek aan die van de olie, maar hier heb je natuurlijk wel even ‘last’ van wanneer het masker inwerkt. Ik smeer altijd een dikke laag over mijn gezicht en hals en laat dit zo’n half uurtje intrekken. Na het afspoelen is mijn huid ongelofelijk zacht! Dit masker irriteert de huid helemaal niet en is dus ook geschikt voor de gevoelige huidjes.

review rainpharma intense twinkle mask

Zoals je op bovenstaande foto kan zien, heeft het masker een gelstructuur en is het knalgeel van kleur. Uitsmeren gaat dus heel erg eenvoudig. De flacon heeft ook een handig pompje, iets wat ik erg apprecieer bij een gezichtsmasker! Je kan dit masker zelfs dagelijks gebruiken, omdat hij zo zacht is. Ik vind hem heerlijk!

Ook nu weer ben ik helemaal overtuigd van de kwaliteit van de RainPharma producten. Hun visie spreekt me enorm aan, hun producten werken goed en het is gewoon een eerlijk, bescheiden en Belgisch merk. What’s not to love? De producten zijn iets duurder, maar daar is de kwaliteit ook naar en ik vind het helemaal waard.

Daily Boost – €33,95 (small verpakking – 60 tabletten) of €79,95 (xl verpakking – 150 tabletten), Mighty Night – €28,95 (small verpakking – 60 tabletten) of €69,95 (xl verpakking – 165 tabletten), Ultra Omega 3 – €12,95 (small verpakking – 30 capsules), €21,95 (xl verpakking – 90 capsules) of €59,95 (familie verpakking – 400 capsules), Intense Twinkle Oil – €39,95 (100ml) en Intense Twinkle Mask – €34,95 (100ml).

review rainpharma intense twinkle oil

(PS: Hoe mooi is de houten dop van de Intense Twinkle Oil? It’s all in the details!)

(PS2: Bij de Goed Gevoel van NU (16/04) krijg je een luxebox met 3 producten (een douchegel, scrub en bodylotion) van RainPharma krijgen voor slechts 4,99 extra! Zeker de moeite waard als je al een tijdje benieuwd bent naar dit fijne merk. Verkrijgbaar bij de krantenwinkel.)

9 reacties op “REVIEW: RAINPHARMA, BEAUTY VAN BINNEN- EN BUITEN UIT!”

Geef een reactie

CommentLuv badge