web analytics

REVIEW RAINPHARMA AROMATHERAPY ESSENTIALS SKIN WASH

Een tijdje geleden introduceerde Rainpharma een nieuwe productlijn: Aromatherapy Essentials. De lijn bestaat ondertussen uit etherische oliën om te verdampen in je interieur en een reeks Skin Washes in 10 verschillende natuurlijke geuren. Geen harde douchegel met veel schuim, maar een natuurlijk doucheproduct dat aanvoelt als fluweel voor je huid.

review-rainpharma-rosemary-skin-wash-aromatherapy

Ingrediënten Rainpharma Aromatherapy Essentials Rosemary Skin Wash:

Aqua, Coco-glucoside, Glycerin/aqua/sodium/levulinate/sodium anisate, Rosmarinus officinalis flower oil*, Coco-glucoside/glyceryl oleate, Glycerin, Citric acid, PCA glyceryl oleate, Xanthan gum, Sodium phytate, Limonene*, Linalool*.

 * from natural essential oils.

Je ziet het meteen aan de ingrediëntenlijst: deze Skin Wash zit boordevol heerlijk verzorgende ingrediënten. Het parfum is afkomstig uit etherische oliën en je vindt hier geen sulfaten, alcohol of minerale olie in terug. Ziet er alvast goed uit!

review rainpharma rosemary skin wash aromatherapy

De Skin Wash zit in een plastic fles van 500 ml met pompje. De verpakking ziet er luxueus uit, maar een glazen fles had ik nog fijner gevonden (hoewel dat ook niet erg handig is met natte handen onder de douche). Een halve liter is ook een heerlijke hoeveelheid, daar kan je een hele tijd mee vooruit én het bespaart ook op verpakking. Het product op de foto’s is een kleiner flesje.

Onder de douche pomp ik twee pompjes douchegel in de palm van mijn hand. Het product ruikt inderdaad heerlijk naar rozemarijn: opwekkend en verfrissend! Deze geur is ideaal wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken. Bij het inzepen merk ik meteen dat er geen schuimmakers in het product zitten, want er is maar een heel erg klein beetje melkachtig schuim te bestuderen. Wat ik wel meteen merk is het fluwelen gevoel dat de Skin Wash op mijn huid heeft: heerlijk zacht!

review rainpharma rosemary skin wash aromatherapy

Als je toch van wat meer schuim houdt, kan je een natuurspons gebruiken, dat helpt! Na het afspoelen voelt mijn huid lekker zacht en gevoed, niet trekkerig en droog zoals je bij veel douchegels hebt. De geur blijft even op je huid hangen, maar niet sterk en niet storend. Ik ben fan!

Ook nu weer kan Rainpharma mij verrassen met hun heerlijke, natuurlijke producten. De Aromatherapy Essentials Skin Wash is verkrijgbaar in 10 natuurlijke geuren, zoals Rosemary, Orange, Lemongrass, Geranium en Eucalyptus. De prijs is afhankelijk van de geur (want etherische oliën kunnen sterk in prijs verschillen). 500 ml Rosemary Skin Wash kost je €41. Ik gok dat je er ongeveer een half jaar mee voort kunt!

6 reacties op “REVIEW RAINPHARMA AROMATHERAPY ESSENTIALS SKIN WASH”

Geef een reactie

CommentLuv badge