web analytics

REVIEW PURERENÉ ORGANIC HAIR CARE

Sinds een aantal weken test ik de organic hair care van PureRené. Een shampoo, conditioner en zeezoutspray vonden hun weg naar mijn badkamer en sindsdien gebruik ik de producten met liefde. Vandaag wat meer uitleg over de Sassafras Shampoo, Grapefruit Conditioner en Thyme & Clary Sea Salt Spray.

review pure renee organic hair shampoo conditioner spray

Ingrediënten PureRené Sassafras Shampoo:

Ingrediënten PureRené Grapefruit Conditioner:

Ingrediënten PureRené Thyme & Clary Sea Salt Spray:

review purerené organic hair care

PureRené is een haarverzorgingsmerk dat tot leven werd geroepen door kapper René van Alphen. René ontwikkelt producten die inspelen op een duurzame wereld en de wetenschap van de natuur. De verschillende lijnen van PureRené bevatten dan ook natuurlijke plantextracten en pure oliën. Alle producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest.

De producten die ik ontving ruiken lekker kruidig en natuurlijk. De shampoo schuimt erg goed, veel beter dan ik gewend ben van natuurlijke shampoo. Het wassen en uitspoelen gaat dus erg eenvoudig. Na het wassen breng ik de Grapefruit Conditioner aan op mijn haarlengte. Een paar minuten laten inwerken en dan uitspoelen. Mijn haar voelt meteen erg zacht en glad aan en ook bij het kammen merk ik dat er minder knopen zitten. Beide producten zorgen er voor dat mijn haar minder snel vet wordt en er gezond en glanzend uit ziet. Niet slecht!

review purerené organic hair care

De Sea Salt Spray ruikt ook lekker kruidig naar tijm en salie. Je brengt deze aan op handdoekdroog of droog haar door 5 tot 15 keer over je gehele haarbos te sprayen. Even kneden met je handen en na het opdrogen heeft je haar die typische beach look. Helaas merk ik dat mijn haar er wat vet uitziet wanneer ik deze gebruik, terwijl je toch zou denken dat het zout dat effect tegen gaat. De Thyme & Clary Sea Salt Spray en ik zijn dus geen echte match, maar de shampoo en conditioner van PureRené vind ik geweldig.

De producten van PureRené zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde kapperzaken en online. De Salt Spray kost je €21,80, de Sassafras Shampoo €20,45 en de Grapfruit Conditioner €22,15.

3 reacties op “REVIEW PURERENÉ ORGANIC HAIR CARE”

  1. Ik zie de ingrediënten niet staan, klopt dat? Verder klinken ze enorm fijn, zeker de Sea Salt Spray! Jammer dat hij je haar iets vettig maakt, maar de geur lijkt me wel een topper.

Geef een reactie

CommentLuv badge