web analytics

REVIEW: PUISTJES BESTRIJDEN MET LUSH

Haat aan puistjes! Ik heb er steeds minder last van, maar soms steken ze toch weer de kop op (pun intended). Wanneer dat gebeurd dan ga ik ze te lijf met Lush. After the jump lees je hoe ik dat precies doe.

/

review lush puistjes tea tree water cosmetic warrior vanishing cream tea tree toner tabs

/

/

Benodigdheden:

 • Tijd voor jezelf, zonder dat iemand je stoort. Of een vriendinnenavond
 • Een handdoek en een kom heet water
 • Een leuke serie of film
 • Enkele zit-zapping producten van Lush:
 1. Tea Tree Toner Tabs
 2. Cosmetic Warrior
 3. Tea Tree Water
 4. Vanishing Cream

/

/

Begin met de scene klaar te zetten. Neem een leuk muziekje en maak dat je ergens comfortabel kan zitten. Zorg ervoor dat je gezicht gereinigd is. Plaats nu een kom heet water voor je en gooi daar een Tea Tree Toner Tab in. Hij zal snel beginnen bruisen en onmiddellijk opgelost zijn. Hang nu met je gezicht boven de kom en leg nog een handdoek over je heen, zodat je gezicht goed gestoomd wordt. Nu kan je zo’n 10 minuutjes mediteren.

Deze toner tab heeft een aangename, kruidige geur die niet te sterk is. Die geur komt van tea tree, een geweldig ingrediënt tegen puistjes.

/

/

Na het stomen gebruik ik Cosmetic Warrior, één van de verse gezichtsmaskers van Lush. Dit is een kleimasker met enkele verse ingrediënten die puistjes zouden moeten bestrijden. Knoflook, eieren en druiven zorgen voor een zachte, gereinigde huid. Het masker ruikt een beetje muf (knoflook), maar die geur ben is niet heel sterk en je bent het snel gewoon. Het uitsmeren ging iets minder gemakkelijk. Ik heb dus een beetje water aan het masker toegevoegd. Ik laat dit masker inwerken tot het hard geworden is (+- 30 minuten).

/

Na het masker voelde mijn huid superzacht. Om de laatste restjes masker te verwijderen, gebruikte ik een watje met Tea Tree Water op mijn gezicht. Je kan Tea Tree Water ook gewoon rechtstreeks op je gezicht sprayen, maar de straal is vrij hard en daarom gebruik ik deze liever op een watje. Dit is de perfecte toner voor een normale tot vette huid.

/

Om mijn anti-puistjes ritueel af te sluiten, smeer ik mijn gezicht in met Vanishing Cream. Deze crème trekt super snel in een laat mijn gezicht zacht en gevoed achter. Ik ben echt een grote fan van deze dagcrème omdat hij doet wat moet. Dit is een redder in nood bij een puistjeshuid!

/

puistjes bestrijden met Lush

/

Zelf eens dit anti-puistjes ritueel uitvoeren? Deze producten vind je online en in de winkels van Lush. Die laatste vind je in :

 • Antwerpen – De Keyserlei 2
 • Gent – Langemunt 1
 • Brussel – Kleerkoperstraat 38
 • Brussel – Louisalaan 52

De Nederlandse prijzen voor de producten zijn als volgt (de prijzen in België zijn iets lager):

Tea Tree Toner Tabs: € 1,05/stuk, Cosmetic Warrior: €11,65, Tea Tree Water: € 11,65 en Vanishing Cream: €27,40.

/

Wat doe jij wanneer je last hebt van puistjes?

/

Gerelateerde Artikelen

review bee nature shampoo soap hand

REVIEW BEE NATURE

review marina miracle face cream oil argan serum

REVIEW MARINA MIRACLE

review konjac sponges

REVIEW: KONJAC SPONGES

24 reacties op “REVIEW: PUISTJES BESTRIJDEN MET LUSH”

 1. gebruik net als jij ook de vanishing crème en de toner van lush. af en toe gebruik ik ook herbalism van lush en het cupcake masker. deze werden me door de lieve dames van lush gent aangeraden

 2. Ik heb onlangs de tea tree water toner gekocht. Superfijn product.
  De volgende keer dat ik langs de Lush winkel loop ga ik die tabs ook eens meenemen, ik zag mijn stiefmoeder vroeger soms ook met een handdoek over haar hoofd over een kom hangen, dus is het nu mijn beurt :D
  Julie onlangs geplaatst..Choupette loafers.My Profile

  1. Oh dat is inderdaad erg vervelend! Wat raadt de dermatoloog dan aan? Heb je de Oil Cleansing Method al eens geprobeerd? Dat blijkt voor veel mensen te helpen! Je weet nooit he :) (ik heb er ook al over geschreven, vind het erg fijn!)

 3. Geweldige tip tegen puistjes en een vette huid (alleen wel niet van Lush): Acne Plus crème van Louis Widmer (verkrijgbaar in de apotheek). Dit is bij mij de enige crème die werkt, en geloof me, ik heb er al véél geprobeerd!
  Leuke review trouwens, share the Lush-love!
  x

Geef een reactie

CommentLuv badge