web analytics

REVIEW PRITI NYC NAIL POLISH

Nagellak zonder vieze chemische ingrediënten die ook nog eens eco-proof is? Yes please! PRITI NYC is five-free, dierproefvrij en geschikt voor vegans. Tijd om dit mooie eco-merk eens aan een test te onderwerpen. Ik testte de Base Coat, een lief kleurtje en een natuurlijke nagellakremover uit.

review priti NYC nail polish nagellak natuurlijk remover

PRITI NYC Base Coat

review priti nyc nail polish nagellak

Een goede base coat is het begin van elk nagellakkunstwerk. Ik verwacht dat een base coat een aanhechtingslaagje vormt die de nagellak langer chipvrij houdt, waardoor mijn nagels er langer mooi uit zien. De Base Coat van PRITI NYC brengt gemakkelijk aan een droogt vrij snel. Ik heb hem zowel met de PRITI NYC nagellak gebruikt als met een ander merk en moet zeggen dat deze base coat er inderdaad voor zorgt dat de kleur langer blijft zitten. Ik ben onder de indruk!

PRITI NYC Nail Polish

review priti nyc nail polish garen rose nagellak

Maar natuurlijk was ik nog het meeste benieuwd naar een van de kleuren uit de nieuwe collectie: Secret Garden Rose (133). Dit is een lief lichtroze kleurtje dat perfect past bij de lente en eigenlijk bij elke gelegenheid. Ik ben zelf heel erg van de nude nagellakkleuren en had verwacht dat ook deze goed in mijn collectie zou passen. Secret Garden Rose heeft een lopende textuur en brengt dus heel gemakkelijk aan. Ik hou niet van stroperige lakjes en deze is dat zeker niet. In twee laagjes dekt hij perfect, maar ook één laagje ziet er al goed uit. De nagellak blijft zo’n 4 dagen perfect zitten wanneer ik er ook de base coat onder draag. Not bad at all!

PRITI NYC Soy Nail Polish Remover

review priti nyc nagellak nail polish

Nagellak dragen zonder remover te bezitten: dat wordt een beetje lastig. Ik hou niet zo van gechipte nagellak, dus van zodra het er niet meer netjes uitziet, haal ik alles er graag af. De nagellakremover van PRITI NYC is helemaal biologisch afbreekbaar en bevat geen chemische ingrediënten. Hier vind je dus geen alcohol, parabenen, isopropyl of andere ingrediënten in terug. Dat is een stuk beter voor je nagels, aangezien deze remover niet enkel nagellak oplost, maar ook je nagels gaat verzorgen.

Inderdaad: deze remover ruikt bijna naar niks en pakt niet op mijn adem. De textuur lijkt wel een beetje op olie, maar het product verwijdert mijn nagellak even goed als elke andere chemische remover. Top dus, want én het product werkt goed én mijn huis ruikt niet naar een chemielab.

Ik ben helemaal enthousiast over PRITI NYC. De lakjes lakken fijn, de kleuren zijn mooi, ze zijn natuurlijk, dierproefvrij en blijven lang chipvrij. What’s not to love? PRITI NYC is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. De Nagellakremover kost €13,95, de Base Coat 14,95 en een kleurtje kost je ook €14,95.

 

8 reacties op “REVIEW PRITI NYC NAIL POLISH”

  1. Ik deel je enthousiasme voor de Priti NYC nagellak! Ze blijven goed zitten, hebben heel mooie kleurtjes, vegan, natuurlijk, … Meer wil ik niet :-)

  2. Voor iemand waarbij op jaarbasis letterlijk liters nagellak remover (van het ergste en meest stinkende soort: mét aceton) doorheen gaan, klinkt deze remover als muziek in mijn oren. Ik wilde eerder overstappen naar een natuurlijke remover van Benecos, maar daar kreeg ik de nagellak er niet mee af. Natuurlijk is 1 ding, maar het moet zijn werk wel doen en dat deed het dus niet. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de PRITI NYC remover, al heb ik nog een beetje twijfels gezien de prijs.. stel nou dat het toch niet helemaal aan mijn verwachtingen voldoet.. dan is het ‘natuurlijk’ zonde. Het zou wel een ultieme test zijn.. ik denk dat ik mijn kans binnenkort waag ;-)

Geef een reactie

CommentLuv badge