web analytics

REVIEW: PFB VANISH

Nu al iets langer dan een jaar laat ik me elke maand waxen bij Ilse (zie hier, hier en hier). Voor mij de ideale oplossing, maar er is één nadeel aan: ingegroeide haren. Op verschillende blogs lees je dat je vooral goed moet scrubben, maar dat bleek voor mij niet de oplossing. Ilse gaf me een nieuw product mee tegen ingegroeide haren en dat test ik nu al twee maanden.

review pfb vanish ingegroeide haren

Ingrediënten:

SDA-40B, Isopropyl Alcohol, Purified Water, Willow Bark Extract, Acetyl salicylic acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Cylomethicone, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Camphor Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic. 

PFB Vanish is een roll on product dat wondjes helpt genezen, desinfecteert en je huid exfolieert zodat ingegroeide haren minder snel voorkomen. Er zit veel alcohol in het product wat soms een beetje prikt op de huid, maar dat gevoel is snel voorbij. Zowel het eindproduct als de ingrediënten zijn dierproefvrij!

review pfb vanish ingegroeide haren

Het product komt in een handige rollerverpakking waardoor het goed en gelijkmatig in te brengen. Je hoeft het niet open te wrijven, gewoon even over de gewenste plek rollen en je bent klaar. Je mag PFB Vanish overal gebruiken waar je je scheert of waxt: oksels, gezicht, benen, bikinilijn, …, noem maar op! Zelf gebruik ik het enkel ’s avonds, maar voor het beste resultaat gebruik je hem best zowel ’s ochtends als ’s avonds.

review PFB vanish ingegroeide haren

Het resultaat is erg goed! Ik heb inderdaad een stuk minder last van ingegroeide haren en de roller geeft een fijn en verzorgd gevoel. De geur doet me wat denken aan ziekenhuis, maar dat ruik je gelukkig niet super goed. De roller gaat ook erg lang mee en is zuinig in gebruik.

De PFB Vanish Roll-on Gel is verkrijgbaar bij Ilse D. Esthetiek in Gent en kost rond de €12.

4 reacties op “REVIEW: PFB VANISH”

  1. Jaa superprodukt, ik gebruik het alweer een jaar en ben er ook zeer tevreden over. Mijn man gebruikt het ook na het scheren en zijn huid is daarna een stuk rustiger. Ik kan het bij de Dio-drogist bestellen…..misschien ook een tip voor anderen!

Geef een reactie

CommentLuv badge