web analytics

REVIEW PASCAUD UV DEFENSE

Geloof het of niet, maar de zon komt er aan! Zoals elk jaar, wil ik jullie ook nu wijzen op het belang van een goede zonnebescherming. Over de ingrediënten in zonnebescherming ga ik in deze post niet uitweiden: je gebruikt beter een zonnecrème mét chemische ingrediënten dan helemaal geen zonnecrème. (Meer info vind je hier en hier). Ik wil het wel hebben over het Belgische Pascaud en zijn UV Defense.

review pascaud uv defence

Ingrediënten Pascaud UV Defense:

Werkstoffen: UVA + UVB filters >SPF30 – aloë vera gel – Zoete amandelolie – Betaïne – shizophyllaan.

(De volledige lijst ben ik jullie verschuldigd)

review pascaud uv defence

Pascauds UV Defense (SPF 30) komt in een handige tube met een pompje. Op de site zie ik dat de crème in een andere verpakking zit, dus ik ben niet zeker of dit een sample is of gewoon een oude/nieuwe verpakking. Ik vind hem alleszins handig!

Bij zonnecrème denk ik altijd aan een plakkerig, wit goedje dat stroef aan te brengen is, maar niets is minder waar bij UV Defense. Deze crème is licht en trekt snel in. Mijn huid voelt gewoon zacht en helemaal niet plakkerig. Ook laat deze zonnecrème geen witte waas achter. Ik kan er met gemak mijn make-up over aanbrengen.

review pascaud uv defence

Een zonnecrème breng je royaal aan, en dat om de twee uur. Als je dat doet met deze zonnecrème van Pascaud, dan is je tube vrij snel leeg. Geen probleem als het om een betaalbaar product gaat, maar deze crème kost je €69,80 per 50ml. Dat is niet weinig! Ik ben heel erg tevreden over de werking van UV Defense, maar om eerlijk zijn zou ik dat bedrag er niet voor over hebben.

review pascaud uv defence

De producten van Pascaud zijn helemaal Belgisch en bevatten heerlijke, natuurlijke ingrediënten. UV Defense is te koop in de webshop en in geselecteerde beautysalons. Een tube van 50 ml kost je €69,80.

Investeer jij in een goede zonnecrème voor het gezicht met oog op de aankomende zomer?

4 reacties op “REVIEW PASCAUD UV DEFENSE”

  1. Ik probeer zo goed mogelijk uit de zon te blijven, zeker op echt warme dagen. Maar als ik dan toch heel vroeg ’s morgens of in avond wat ga wandelen of fietsen, gebruik ik een mild zonneproduct. Vorig jaar had ik een stick voor gezicht, handen en hals. Heel handig, maar ik ben helaas het merk vergeten. 😅

Geef een reactie

CommentLuv badge