web analytics

REVIEW PASCAUD INNOVATIVE II

Eén van de weinige ingrediënten die echt een groot verschil maakt voor onze huid, is vitamine C. Helaas is dit ingrediënt erg onstabiel en daarom moeilijk om te verwerken in crèmes of serums. Wil je echt genieten van de werking, dan moet je zelf aan de slag met het ‘droge’ ingrediënt. Dat is precies wat Pascaud ook weet en daarom brachten ze Innovative II uit, een serum met 79% vitamine C dat je thuis mengt.

review pascaud innovative II 2 vitamine C serum

Ingrediënten Pascaud 79% vitamin C:

Ascorbic acid (meest actieve vorm biologisch vitamine C), Poylquaternium-10 (cellulose gebaseerde polymeer, verhoogt werkzaamheid), Simmondisa Chinensis oil (jojobaolie, werkt verzachtend).
Ingrediënten Pascaud Liquid Activator: 

Aqua, Glycerin, 1,5-Pentanediol, Sodium Lactate (bevordert geleidelijke en intensieve penetratie van het complex), Lactobacillus Ferment (werkt hydraterend).

review pascaud innovative II 2 vitamine C serum

Ik ontving een kuur voor 7 dagen waarmee je snel resultaat ziet. Deze claims wil Pascaud waarmaken met Innovative II:

  • stimuleert de collageen aanmaak
  • stimuleert de celstofwisseling
  • egaliseert de teint (anti-pigmentvlekken)
  • neutraliseert vrije radicalen
  • hydrateert en verzacht

Het is geschikt voor alle huidtypen, maar richt zich specifiek op mensen die actief tegen huidveroudering willen werken.

review pascaud innovative II 2 vitamine C serum

Aan de slag! Je maakt dit serum best elke avond en gebruikt het op een gereinigde huid, voor je (nacht)crème. In het schone, bijgeleverde potje doe je 1 van de vitamine C balletjes. Daar druppel je 3 pipetjes van de Liquid Activator bij. Even goed mengen met het roerstaafje en dan aanbrengen op je gezicht. Je kan ook meer van het product maken en dit ook op je hals en decolleté aanbrengen, wat je wil!

review pascaud innovative II 2 vitamine C serum

Het balletje vitamine C lost gemakkelijk op in de activator. Even roeren en het serum is klaar. De textuur is zoals die van een gel en dus smeert het serum gemakkelijk uit op de huid. Het mini potje vind ik minder handig. Ik heb het gevoel dat er altijd wat van het product achterblijft en omdat het zo klein is kan je er niet gemakkelijk aan met je vingers.

review pascaud innovative II 2 vitamine C serum

Resultaat zie ik al snel! Mijn huid voelt zacht aan en onzuiverheden verdwijnen. Ik ben fan! 7 dagen is heerlijk als kuur en ik zou hem sparen voor wanneer je huid het even moeilijk heeft. Zo’n 4x per jaar wordt aangeraden. Wanneer je voor een langere kuur gaat, kan je er ook pigmentvlekken mee aanpakken.

Prima werking dus, helaas is de prijs minder geweldig. Voor €72 kan je zelf aan de slag met de kuur van 7 dagen. De producten van Pascaud zijn verkrijgbaar in geselecteerde schoonheidsinstituten en in hun webshop.

Wat denk jij, te duur of prima voor zijn werking?

Gerelateerde Artikelen

review caro Raina crème lichaam en gezicht

REVIEW CARO RAINA

3 reacties op “REVIEW PASCAUD INNOVATIVE II”

Geef een reactie

CommentLuv badge