web analytics

REVIEW: PACIFICA, CALIFORNIA STAR JASMINE SOLID PERFUME

Ben jij ook zo iemand die snel hoofdpijn krijgt van bepaalde parfums? Dat heb ik ook! Voor mij zijn Solid Perfumes dan echt een uitkomst. Ik gebruik al een hele tijd de sticks van Lush (Tuca Tuca, Karma en Ginger) en heb nu de schattige blikjes van Pacifica ontdekt. Zijn deze even fijn?

review pacifica california star jasmine solid perfume

Ingrediënten:

  • Organic Cocos Nucifera Oil: Kokosolie
  • Organic Glycine Soja Oil: Soja was
  • Prunus Armeniaca Oil: Abrikozen olie
  • Parfum: Uit etherische oliën
  • Caprylic/Capric Triglyceride: Olieachtige vloeistof uit kokosolie. Vochtinbrengend en verzachtend
  • Juglans Regia Oil: Walnootolie

review pacifica california star jasmin solid perfume

De Solid Perfumes van Pacifica komen in een blikje van 10 gram. Dat blikje zit in een klein kartonnen doosje dat je kan openschuiven. De verpakking is telkens aangepast aan de geur, zo herken je de geuren natuurlijk snel wanneer je er meerdere hebt. Het blikje is ook lekker klein waardoor je het heel makkelijk meeneemt. Een nadeel vind ik wel dat je het parfum met je vingers moet aanbrengen, dat is niet zo hygiënisch en ook vervelend omdat de geur dan ook aan je handen blijft hangen. Dat heb je met de sticks van Lush natuurlijk niet!

review Pacifica solid perfume california star jasmin

Ik vind de verpakking erg leuk vorm gegeven. Op het binnenste doosje staan nog 2 zinnetjes: ‘All natural coconut and soy wax’ en aan de andere kant ‘Pleasure is the flower that passes; remembrance, the lasting perfume – Jean de Boufflers’. Leuk zo’n details!

De ingrediënten zijn ook top: enkel natuurlijke oliën en wassen met een parfum van etherische olie. Deze Solid Perfumes kunnen prima voor een gevoelige huid en je kan ze ook veilig in de zon gebruiken.

review pacifica solid perfume california star jasmine

California Star Jasmine is een frisse, lieve lentegeur vol met witte bloemen en een waasje citrus. De jasmijn is een beetje scherp, maar na een tijdje komen de noten van sinaasappel en hout doorschemeren. Een zonnige geur die doet denken aan witte zomerjurkjes in het park. Dit is dus eerder een geur voor overdag, een meisjesachtige geur, geen zwoel avondparfum.

Maar wat extra leuk is: als je meerdere geuren hebt, kan je ze combineren! Dan kan je bijvoorbeeld een warmere geur toevoegen voor ’s avonds, zonder de jasmijngeur kwijt te raken. De geur blijft ook erg lang hangen. Dit is zo’n geur die je lekker voor jezelf draagt, niet omdat je de mensen in je omgeving jouw parfum wil opdringen.

review pacifica solid perfume jasmin star

De parfums van Pacifica zijn altijd 100% natuurlijk en helemaal vegan. Ze worden geproduceerd in Amerika en de verpakkingen worden volledig gerecycleerd. Naast Solid Parfumes heeft Pacifica ook body butters, geurstokjes, kaarsen, spray en rol-on parfums in het gamma.

Je vind de Solid Perfumes van Pacifica bij Liever Natuurlijk. Ze kosten 12,5 euro per stuk en gaan enorm lang mee. Zeker waar voor je geld!

In vergelijking met de Solid Perfumes van Lush vind ik deze zeker even fijn. Qua prijs zijn ze ook te vergelijken, dus het is maar net welke geur je fijner vindt.

Wat denk jij, is zo’n Solid Perfume iets voor jou?

14 reacties op “REVIEW: PACIFICA, CALIFORNIA STAR JASMINE SOLID PERFUME”

  1. De Pacifica California Star Jasmine Solid Perfume lijkt een geweldige keuze te zijn voor mensen die snel hoofdpijn krijgen van bepaalde parfums. De reviewer geeft aan dat solid perfumes een uitkomst zijn en prijst de blikjes van Pacifica aan. De verpakking is schattig en handig om mee te nemen. Het enige nadeel is dat je het parfum met je vingers moet aanbrengen, wat niet zo hygiënisch is en de geur aan je handen kan laten hangen.

    De verpakking is mooi vormgegeven, met leuke details op het doosje. De ingrediënten zijn natuurlijk en veilig voor een gevoelige huid, inclusief natuurlijke oliën en wassen met een parfum van etherische olie. De California Star Jasmine geur wordt beschreven als een frisse en lieve lentegeur met witte bloemen en een vleugje citrus. Het is een zonnige geur die doet denken aan witte zomerjurkjes in het park, geschikt voor overdag en meisjesachtig.

Geef een reactie

CommentLuv badge