web analytics

REVIEW: ORGANIC ISLAND, SHELL LIP BALMS

Met dit ijs-ijskoude weer zit ik tegenwoordig vastgeplakt aan mijn lippenbalsem. Degene die ik zelf maak, werken voor mij het beste. Maar het is daardoor al lang geleden dat ik nog eens een ander merk lippenbalsem uit probeerde. Vandaag review ik de lippenbalsem van Organic Island, die in prachtige schelpen zitten.

/

review organic island shell lip balm

/

/

Ingrediënten:

 • Cocos Nucifora (Coconut) Oil (Organic*): Kokosolie.
 • Macadamia Ternifolia Seed Oil (Organic*): Macadamia olie.
 • Beeswax (Organic): Bijenwas.
 • Mangifera Indica (Mango) Seed Butter: Mango boter, erg voedend en dus goed geschikt voor droge lippen.
 • Lanolin Wax: Wolvet, vet uit het wol van schapen.
 • Rosa Canina Seed Extract (Organic*): Rozenolie, extract uit hondsroos (rozenbottel).
 • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Organic*): Jojoba olie, zorgt voor een subtiel glansje.
 • Tocopheryl Acetate: Vitamine E acetaat, zowel verzorgend als bewaarmiddel.

/

review organic island shell lip balms

/

Zoals je kan zien zitten de lippenbalsems in leuke schelpen. Deze schelpen zijn echt en daardoor is geen enkele lippenbalsem hetzelfde. Ook de ingrediënten zijn helemaal natuurlijk, maar niet vegan aangezien er wolvet en bijenwas in de balsem zitten. Wel zijn alle ingrediënten uitstekend geschikt voor het voeden van droge, schrale lippen.

/

review organic island shell lip balms

/

De lippenbalsems komen in 2 formaten. Zoals je ziet ben ik in het bezit van een grote (Tiger Crown) en een kleine (Turquoise). Deze heb ik via Enchantra ontvangen (de levering was trouwens supersnel!) en ze hebben nog een aantal andere versies te koop. In de grote zit een spiegeltje. Erg handig wanneer je deze lippenbalsem onderweg gebruikt. En wie gebruikt nu geen lippenbalsem onderweg?

/

review organic island shell lip balms

/

De balsem is hetzelfde in alle schelpen. Wanneer je er met je vinger overgaat, wordt het product zacht door de warmte en smelt het een beetje. Daardoor kan je de lippenbalsem gemakkelijk op je lippen aanbrengen. De balsem zelf verzorgt erg goed en ruikt neutraal. Door de fijne ingrediënten worden je lippen goed gehydrateerd en ook beschermd tegen de kou. Ideaal in deze periode van het jaar.

/

De lippenbalsems van Organic Island zijn te koop bij Enchantra en kosten €12,49. Niet heel goedkoop, maar je krijgt er wel een fantastisch, uniek product voor!

/

22 reacties op “REVIEW: ORGANIC ISLAND, SHELL LIP BALMS”

  1. Je betaalt dan wel 11 EUR, maar je krijgt er dan ook een spiegeltje voor in de plaats dat je eeuwig kan blijven gebruiken. Dan valt de prijs op zich nog mee. Oh, en als de lipbalsem op is, kan je er zelf ook nog van je zelfgemaakte lipbalsem indoen. Multifunctioneel product, dus! ;)
   Lien onlangs geplaatst..LUSH verse maskersMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge