web analytics

REVIEW OOH! OILS OF HEAVEN

Natuurlijke huidolie, wie me al een tijdje volgt weet dat ik niet zonder kan. Deze heerlijke oliën doen vaak veel goeds voor elk huidtype. Een tijdje terug viel deze Organic Rosehip Oil van Ooh! (Oils Of Heaven) in de brievenbus. Die moest ik natuurlijk uitproberen!

review Ooh! Oils of Heaven organic rosehip face oil

Ingrediënten Ooh! Oils Of Heaven Organic Rosehip Face Oil:

100% Organic Rosa Canina seed oil

Beste ingrediëntenlijst ooit! Gewoon, 100% olie, hoe fijn is dat? Rozenbottelolie staat bekend om zijn celregenererende eigenschappen en is bijzonder geschikt voor de oudere, beschadigde en gevoelige huid. Rosehip Oil is rijk aan vitamine C, K, en A en oliezuur, linoleenzuur en linolzuur. Ons lichaam heeft linoleenzuur nodig om nieuwe huidcellen te produceren. Deze zijn nodig om littekenweefsel te genezen en om een gezonde, gladde huid te krijgen en te behouden. De olie bevat verder ook transretinolzuur, een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit zuur kan op een zeer bijzondere wijze bijdragen aan het verminderen van littekens en pigmentvlekjes.

review Ooh! Oils of Heaven organic rosehip face oil

Je brengt een paar druppels van de olie aan op je gezicht en hals. Even masseren en klaar! Ik heb een gecombineerde huid, dus niet elke olie is geschikt voor mij. Gelukkig is Rosehip dat wel. De olie trekt vrij snel in en ik gebruik hem het liefst ’s avonds. Zo sta ik in de ochtend op met een zachte, gevoede en stralende huid!

review Ooh! Oils of Heaven organic rosehip face oil

Ik merk echt dat deze olie op lange termijn positieve effecten heeft op mijn huid. Zo heb ik een stuk minder last van onzuiverheden, roodheid, droge plekjes en irritatie. Ook had ik onderhuidse bultjes op mijn voorhoofd die nu zo goed als verdwenen zijn! Een topproduct dat ik iedereen kan aanraden. De Organic Rosehip Face Oil van Oils Of Heaven is verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl voor €25,95 (30 ml).

Gerelateerde Artikelen

review seepje wasnoten zomer lavendel soap nuts

REVIEW SEEPJE WASNOTEN

20120228_7982

SHAMPOO FREE – WEEK 2

6 reacties op “REVIEW OOH! OILS OF HEAVEN”

Geef een reactie

CommentLuv badge