web analytics

REVIEW OLIV’ MOISTURIZING FRESH WATER

Natuurlijke toners trekken altijd mijn aandacht. Ik merk wat voor goeds zo’n simpel ‘watertje’ voor mijn huid doet en zou dan ook niet meer zonder kunnen. Een erg uitgebreide verzorgingsroutine heb ik niet, maar toner zou ik nooit weglaten. Vandaag vertel ik je wat meer over het Moisturizing Fresh Water van Oliv’.

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Ingrediënten Oliv’ Moisturizing Fresh Water:

Water, Alcohol, Glycerine, Coco-betaine, Olijfextract, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Levulinic Acid, Aloë vera poeder, Undecylenoul Glycine, Sodium Hydroxide, Parfum, Sodium Levulinate, Dehydroacetic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Maltodextrin, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Komkommerextract, Cedrus Atlantica Bark Oil, Etherische olie uit citroen, Palmarosa Olie, Leontopodium Alpinum Extract, Citroenzuur.

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Toen ik de ingrediëntenlijst bekeek, schrok ik toch even. Ik gebruik dit hydraterende water nu al een paar weken en had nog helemaal niet gemerkt dat er zoveel alcohol in zat! Een minpuntje dus, maar eentje dat gelukkig weinig effect heeft op het gebruik. Daarnaast zitten er wel een groot deel goede ingrediënten in, zoals groene thee, aloë vera, komkommerextract en nog veel meer.

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Het water pomp je uit het flesje. Geen spray dus, daardoor heb je wel een wattenschijfje nodig (of gebruik een ecologische variant!). Het water voelt heerlijk fris aan op de huid en laat geen plakkerig laagje na. Wel merk ik dat er nog vuil van mijn huid af komt en is mijn huid nadien fris en gekalmeerd. De werking is dus precies zoals Oliv’ claimt!

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Voor ik wist dat er een hoop alcohol (= uitdrogend) in dit product zat, was ik al helemaal overtuigd. Het Hydrating Fresh Water van Oliv’ ruikt heerlijk, kalmeert en verfrist mijn huid en is handig in gebruik. Het overwegen waard wanneer je die alcohol niet zo’n drama vindt!

Het Hydrating Fresh Water van Oliv’ kost €18,95 voor 150 ml en is verkrijgbaar via Solobiomooi.nl!

Gerelateerde Artikelen

6 reacties op “REVIEW OLIV’ MOISTURIZING FRESH WATER”

  1. Wat een mooie verpakking! Klink allemaal erg goed, behalve de alcohol dan. Toch wil ik dit product wel eens gaan proberen, helemaal omdat je aangeeft dat er daardoor toch nog vuil van je huid afkomt!

  2. Dit ziet er prachtig uit, mooie verpakking! Het lijkt me ook een prettig product, maar jammer van de alcohol inderdaad. Nou zijn niet alle alcohol soorten slecht, maar dit is helaas de uitdrogende variant.

Geef een reactie

CommentLuv badge