web analytics

REVIEW: ODYLIQUE, SUPERFRUIT CONCENTRATE

In de winter kan mijn huid door het gure weer wel wat droog aanvoelen. Een serum is voor mij dan de ideale oplossing. Ik begon in november met het Superfruit Concentrate van Odylique (By Essential Care) en vertel je vandaag wat ik er van vind!

review odylique superfruit concentrate serum

Ingrediënten:

  • Persea gratissima fruit oil: Avocado olie
  • Simmondsia chinensis seed oil: Jojoba olie
  • Rosa canina fruit extract: Extract van hondsroos
  • Punica granatum seed extract: Extract van granaatappel
  • Hippophae rhamnoides fruit extract: Extract van duindoorn

review odylique superfruit concentrate serum

Odylique is de nieuwe naam voor enkele producten van Essential Care. Deze kregen een volledige restyling en heten dus voortaan Odylique. Het Superfruit Concentrate is een 100% natuurlijk, 100% biologisch gezichtsserum dat je huid een vitamineboost zou geven en zorgt voor een stralende teint. Ideaal tijdens de grauwe wintermaanden dus!

review odylique superfruit concentrate serum

Het serum komt in een glazen flacon met druppelpipet, maar ik heb een testverpakking met druppelmond. De verpakking is handig omdat je zo het serum goed kan doseren. Je hebt namelijk echt maar één of twee (misschien drie) druppels nodig voor je hele gezicht. Het serum smeert goed uit, maar ruikt een beetje muf. De geur blijft gelukkig niet hangen. Na het serum breng ik mijn gebruikelijke dagcrème aan en daarna mijn make-up. Het Superfruit Concentrate zorgt wel dat mijn huid wat sneller begint te glimmen en is dus eerder geschikt voor de droge tot normale huid (ik heb een gemengd huidtype).

review odylique superfruit concentrate serum

Op lange termijn merk ik dat mijn huid lekker gehydrateerd is en ik geen last heb van velletjes of droge plekjes. Of mijn huid ook stralender is, durf ik niet meteen te zeggen, maar het serum kan alleszins geen kwaad. De basis van avocado olie en jojoba olie is heerlijk verzorgend en ook geschikt voor een gevoelige huid.

Als jouw huid ook wel een vitamineboost kan gebruiken en je houdt van 100% natuurlijke producten, dan zou ik dit serum van Odylique zeker aanraden. Een full size bevat 50 ml en kost 43,50 euro. Je vindt het Superfruit Concentrate op de webshop van Bioreine.

Gerelateerde Artikelen

6 reacties op “REVIEW: ODYLIQUE, SUPERFRUIT CONCENTRATE”

Geef een reactie

CommentLuv badge