web analytics

REVIEW: NINA’S NATURE, NATUURLIJKE PARFUM IN HONEYMOON

Weet je hoe moeilijk het is om een natuurlijk parfum te vinden dat lang blijft hangen, waarvan je de geur geweldig vindt en dat ook nog eens betaalbaar is? Nina’s Nature beweert zo’n natuurlijke geuren te verkopen, voor ieder wat wils. Ik checkte de beschrijvingen, dacht even goed na en koos Honeymoon uit. Al benieuwd?

review nina's nature honeymoon natuurlijk parfum

Ingrediënten:

  • Jojobaolie: natuurlijke olie en dragen van de geur
  • Etherische olie: bij Honeymoon gaat het om: kamperfoelie, ylang-ylang, sinaasappel, tonkaboon en gouden amber

Nina’s Nature zegt zelf:

De geuren zijn anders dan de synthetische parfums uit de winkel.

  • Nina`s Nature parfums zijn gemaakt op een basis van huidverzorgende jojoba olie. Voeding voor je huid, in plaats van alcohol, die de huid doet uitdrogen.
  • Geen syntethische geurstoffen, zoals in vele parfums bij de drogist.
  • Nina`s Nature parfums bevatten géén toegevoegde syntetische chemicaliën, alleen écht puur natuur.
  • Er zitten géén synthetische middelen in Nina’s Nature parfums en ook geen fixatieven. Dat betekent dat de geur subtieler is dan gewone parfums (geen “wolk van geur” om je heen).
  • Je zult merken dat natuurlijke parfums sneller vervliegen dan synthetische parfums. Dit komt door dat er geen fixatieven zijn toegevoegd, die weliswaar de geur langer vast houden, maar ook weer een chemische aanval op je lichaam zijn. Je hoeft per keer maar een klein beetje parfum op te doen.

Nina's Nature natuurlijk parfum Honeymoon

De geuren van Nina’s Nature zijn dus écht puur natuur. Ze komen in een glazen flacon met roller en elke flacon bevat 6 ml. Dat is niet veel, maar Nina zegt dat je er gemiddeld 6 maand mee doet, en dat bij dagelijks gebruik! Het parfum heeft een basis van jojobaolie, een olie die erg lijkt op het natuurlijk sebum van je huid. Daardoor blijft er geen vet laagje achter, maar trekt het parfum bijna in je vel, wat een erg natuurlijk effect geeft.

Honeymoon is een warme, vrouwelijke en mysterieuze geur die dicht op de huid draagt. Dat wil zeggen dat het geen geur is om anderen mee te ‘imponeren’, maar een parfum dat je lekker voor jezelf draagt. Ik ruik vooral de basis van amber en tonkaboon, geuren die me samen wat aan wierrook doen denken. De sinaasappel ruik ik het minst van al. Honeymoon is zeker iets voor jou als je houdt van warme, zwaardere geuren.

Nina's Nature review natuurlijk parfum honeymoon

De geur doet het zo’n voormiddag goed, maar in de middag heb ik toch de behoefte om even opnieuw met de roller over mijn polsen en achter mijn oren te gaan. Maar dat vind ik eigenlijk geen probleem. Aangezien het flesje lekker stevig en handzaam is, past het overal in (zelfs in je kleinste tasje).

Ik koos voor Honeymoon, maar denk dat Laura en Coco Says No ook echt wat voor mij zouden zijn. Met noten als jasmijn en vanille beeld ik me een heerlijk, tropische en warme geur in.

Nina’s Nature heeft een heel assortiment aan fijne natuurlijke geuren, voor ieder wat wils. Raak je niet zo goed uit aan de beschrijving van de geuren, dan kan je altijd een tester (1,5 ml) aanvragen, die kosten telkens rond de 6 euro (afhankelijk van de geur). Honeymoon in full size (6ml) kost €21. Dat is niet goedkoop, maar het parfum is wél erg zuinig in gebruik én volledig handgemaakt!

11 reacties op “REVIEW: NINA’S NATURE, NATUURLIJKE PARFUM IN HONEYMOON”

Geef een reactie

CommentLuv badge