web analytics

REVIEW: MUA, UNDRESS ME TOO

Deze review is long overdue, want dit palette is nu toch al zo’n twee maanden in mijn bezit en I love it! Undress Me Too is een goedkope dupe van het Naked 2 palette. Ik kan ze niet vergelijken, maar kijk vooral zelf wat je er van vindt!

Review MUA undress me too

Ingrediënten: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77510, CI 42090, CI 77007, CI 15850

review MUA undress me too

Het Undress Me Too palette komt in een wit plastic doosje met doorzichtig deksel. Het is niet enorm stevig, maar overleeft het heen en weer reizen van kot naar mijn ouders nog steeds goed. In het doosje vindt je een dubbele sponsapplicator. Zelf gebruik ik deze niet, maar leuk dat hij er bij zit.

Review MUA undress me too palette

Review MUA undress me too

Alle kleurtjes samen. Het zijn er twaalf en er zit zeker en vast genoeg in, zowel voor een neutrale look als een smokey eye. Naked en Shy zijn perfecte highlighters! Naked is een matte huidkleur terwijl Shy een prachtige koele shimmer heeft.

review MUA undress me too naked dupe

Naked – Devotion – Shy – Fiery – Lavish – Dreamy

review MUA undress me too naked dupe

Tranquil – Exposed – Reveal – Wink – Obsessed – Corrupt

De kleuren zijn allemaal vrij goed gepigmenteerd, enkel Lavish stelt wat teleur (misschien omdat hij dicht bij mijn huidkleur ligt). De oogschaduws veroorzaken wel een beetje fall out, dus hou daar rekening mee. Op de swatches kan je zelf zien hoe mooi de kleuren zijn! Corrupt is echt dé perfecte zwarte, matte kleur. Zo gepigmenteerd, waaw.

Undress me too MUA review palette naked dupe

Ik ben heel erg tevreden over dit palette. En dan weet je nog niet dat hij maar VIER pond kost! Dat is echt geen geld voor dit prachtige palette. Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goed nude palette dan zou ik zeker Undress Me Too van MUA aanraden. Kijk zeker ook eens naar het Smokin’ palette (review), daar ben ik ook erg tevreden over.

Je vindt het Undress Me Too palette op de online shop van Make-up Academy voor £4, zo’n 5 euro.

Gerelateerde Artikelen

00_5_zps6a4fc50d

WINNAARS WINACTIES

Zolea homemade beauty DIY boek

HOMEMADE BEAUTY

24 reacties op “REVIEW: MUA, UNDRESS ME TOO”

Geef een reactie

CommentLuv badge