web analytics

REVIEW: MUA, MATTE LIPSTICK WILD BERRY

MUA of Make-Up Academy is nog niet lang in ons land te vinden (bij Kruidvat), maar ik heb al een aantal fantastische producten ontdekt. De lipstick die ik uitprobeerde heet Wild Berry en is perfect voor deze herfst!

review MUA Wild Berry lipstick matte

Ingrediënten:

Parrafinum liquidum, Tocopherol, Polyethene, Hydrogenated Microcrystalline Cera, BHT, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polymethyl Methacrylate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal [+/- CI 15850, CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 77491]

review MUA lipstick matte wild berry

Wild Berry komt, net zoals de andere matte lipsticks van MUA, in een witte huls met onderaan een klein potje waarin je de kleur ziet. De huls is redelijk gammel en voelt dus ook wel een beetje goedkoop aan. Het extra reservoir onderaan de huls vind ik wel erg leuk. Zo kan je gemakkelijk met een lippenseel werken zonder de stick kapot te maken.

De lipstick lijkt in de huls erg donker en intens, maar dat valt wel mee wanneer je hem swatcht. Op onderstaande foto’s had ik enorm last van droge velletjes en wondjes. Die worden dan ook wel benadrukt door de lipstick. Zoals je kan zien is de kleur mooi berry paars, maar verdeelt hij niet zo gelijkmatig.

review MUA lipstick matte wild berry

Deze matte lipstick droogt mijn lippen gelukkig niet verder uit. Omdat hij vrij droog van textuur is, blijft de lipstick wel enorm goed zitten. De kleur vervaagt ook vrij gelijkmatig, waardoor je niet met van die gekke randen blijft zitten.

Wanneer ik deze lipstick draag, krijg ik vaak complimentjes over de kleur! Ik draag de matte lipstick enkel wanneer mijn lippen in topconditie verkeren, anders vind ik hem niet mooi genoeg zitten. De ingrediënten zijn niks bijzonders, maar over de kleur en de prijs ben ik wel erg tevreden! Ik kocht Wild Berry voor £1 op de online shop van MUA.

Gerelateerde Artikelen

review pfb vanish ingegroeide haren

REVIEW: PFB VANISH

review burts bees lip cuticle balm

REVIEW: BURTS BEES BALMS

19 reacties op “REVIEW: MUA, MATTE LIPSTICK WILD BERRY”

  1. Hmm mijn lippen zitten ook onder de losse velletjes en wondjes. Helaas! Maar alsnog vind ik het een erg mooie kleur! Ik snap wel dat jij hier complimentjes over hebt gekregen! :)

Geef een reactie

CommentLuv badge