web analytics

REVIEW: MORGAN TAYLOR NAIL POLISH

Morgan Taylor, een nagellakmerk waar ik nog nooit van gehoord had maar dat blijkbaar tot de absolute top behoord. Ik mocht 3 flesjes uittesten en heb mijn bevindingen weer voor jullie klaar staan.

review morgan taylor nailpolish

De nagellakken van Morgan Taylor zijn speciaal ontwikkeld voor professionals en vind je dus niet zomaar bij Kruidvat. Ze zijn ontwikkeld om perfect ergonomisch in je hand te liggen. Het borsteltje bevat fijne haren en is lekker breed waardoor het inderdaad makkelijk lakt. De lakjes beloven zo’n tien dagen te blijven zitten!

Ik testte de Stick With It base coat, Prettier in Pink nagellakje en Make It Last topcoat.

stick with it morgan taylor

Stick With It zorgt voor een betere verbinding van de kleurlak met je nagels waardoor de nagellek beter hecht en dus langer houdt. Stick With It lijkt een gewone transparante nagellak, maar je merkt dat hij heel erg dun is en niet helemaal glad opdroogt zoals een topcoat dat doet. Ook houdt hij verkleuring van de nagels tegen (vooral bij rood en blauw kan je daar wel eens last van hebben). Ik vind dit een fijne basecoat en merk inderdaad dat mijn manicure iets langer houdt dan zonder basecoat, maar na een drie-vier dagen krijg ik toch chips.

review morgan taylor nailpolish

Prettier in Pink is een felroze kleur met fuchsia ondertoon. Met een laagje dekt deze kleur nagenoeg perfect en na twee laagjes vind ik hem helemaal perfect. Wanneer de kleur goed opgedroogd is, gebruik ik Make It Last (topcoat). Deze topcoat geeft een mooie glans en ‘sealed’ de nagellak goed. Beide nagellakken zijn fijn in gebruik en niet te stroperig (daar kan ik dus echt niet mee werken).

review morgan taylor nail polish

Ik ben dus erg te spreken over deze professionele nagellakken. Prijs-kwaliteit zijn deze uitstekend en de lakjes zijn vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP! De nagellakken kosten tussen de 6 en de 12 euro (erg afhankelijk waar je ze koopt) en zijn dus goedkoper dan OPI en Essie, maar de kwaliteit is zeker niet minder. Je vindt Morgan Taylor in gespecialiseerde salons.

17 reacties op “REVIEW: MORGAN TAYLOR NAIL POLISH”

  1. Fijn dat je tevreden bent over deze producten. Ik vind het erg belangrijk om een goede base en top coat te gebruiken voor de bescherming van m’n nagels!

Geef een reactie

CommentLuv badge