web analytics

REVIEW MARINA MIRACLE

Voor natuurlijke huidverzorging met mooie ingrediënten moet je in Scandinavië zijn. Gelukkig komen die merken ook steeds vaker onze kant uit en zo kwam ik in contact met Marina Miracle. Dit Noorse merk bevat prachtige ingrediënten en werd ontwikkeld door Marina, vandaar de naam. Ik laat je 3 producten zien en vertel je meteen wat ik er van vind!

Deze producten werden mij opgestuurd door Marina Miracle. Ik ontvang geen vergoeding voor deze review en het gaat – zoals altijd – om mijn eigen, eerlijke mening.

review marina miracle face cream oil argan serum

Ingrediënten Acai Hydra Cream Gezichtscrème:

Rubus Idaeus Fruit, Urtica Dioica Extract, Euterpe Oleracea Fruit, Kokosolie, Myristyl Alcohol, Myristic Zuur, Arganolie, Jojobaolie, Natriumlactaat, Cetyl Alcohol, Lecithin, Squalane, Carbomer, Avocado Phytosterols, Glycerol, Algin, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Natriumbenzoaat, Potassium Sorbate, Beta Vulgaris, Natuurlijk parfum (onder 0,001%).

Ingrediënten Argan Night Serum:

Abrikozenpitolie, Amandelolie, Teunisbloemolie, Arganolie, Aloë Barbadensis Blad Sap, Tocopherol, AHA Natuurlijk Glycolic Zuur, Pantothenic Zuur, Citrus Paradisi Essentiële Olie, Boswellia Carteri Essentiële Olie, Citrus Tangerina Essentiële Olie.

Ingrediënten Herbal Face Oil:

Jojobaolie, Avocadoolie, Aloe Barbadensis Blad Sap, Rubus Idaeus Zaad Olie, Angelica Archangelica, Zingiber Officinale, Elettaria Cardamomum, Curcuma Zedoaria, Cinnamonum Camphora, Gentiana Lutea, Fraxinus Ornus, Crocus Sativus, Frankincense Essentiële olie, Melaleuca Alternifolia Essentiële olie (Tea Tree), Lavendel Essentiële olie, Tocopherol.

review marina miracle face cream oil argan serum

De Acai Hydra Cream is een gezichtscrème op basis van het probiotisch ferment van framboos, brandnetel en – uiteraard – açai. Dit zijn dan ook meteen de eerste ingrediënten op de lijst, waaw! Ook de verdere lijst ziet er goed uit, waardoor ik dit product met een gerust hart uittest. De crème heeft een lichte textuur en voelt zacht aan op de huid. Een klein beetje is meteen genoeg voor mijn hele gezicht en hals. Het product trekt voldoende snel in en laat mijn huid gekalmeerd en zacht na. Niet slecht! Effecten op de lange termijn heb ik nog niet meteen gemerkt, aangezien ik de producten nu 3 weken uitprobeer. Negatieve effecten dus ook niet! Een fijne gezichtscrème die goed hydrateert en kalmeert.

review marina miracle face cream oil argan serum

Het Argan Night Serum moet je even schudden voor gebruik. Dit serum bevat AHA fruitzuren, abrikozenpitolie, amandelolie, arganolie en teunisbloemolie die de huid exfoliëren, hydrateren en een goede doorbloeding geven. Ideaal voor wie op zoek was naar een exfoliant met beschermende en hydraterende ingrediënten! Ik vind de verpakking in dit opzicht wel een nadeel, aangezien ik werkzame ingrediënten liever luchtdicht verpakt zie. Het serum an sich is wel een echte aanrader! Mijn huid ziet er fris en gezond uit, zonder irritatie op te wekken.

review marina miracle face cream oil argan serum

De Herbal Face Oil werd dan weer ontwikkeld voor de meer vette huid en bevat lavendel en tea tree om de olieproductie in balans te brengen. Ook deze olie moet je schudden voor gebruik en breng je aan met een pipet. Deze olie is vrij vet en trekt niet zo snel in, waardoor ik hem liever ’s avonds gebruik. Ook hier ben ik erg tevreden van de werking én de ingrediënten, maar ik heb al vaker fijne natuurlijke oliën gebruikt, dus lag de werking er van ook binnen mijn verwachtingen. Een fijn product, maar het Argan Night Serum vind ik nòg fijner!

review marina miracle face cream oil argan serum

De producten van Marina Miracle zijn verkrijgbaar in hun webshop. De Acai Hydro Cream kost 50€ (50 ml), het Argan Night Serum 66€ (28 ml) en de Herbal Face Oil 48€ (28 ml). De prijzen zijn zeker niet laag te noemen, maar voor deze organische ingrediënten die Debio en EcoCert gecertificeerd zijn, betaal ik graag wat meer!

Gerelateerde Artikelen

review-beauty-kitchen-diy-sponge-oil

REVIEW BEAUTY KITCHEN

review nuxe body

REVIEW NUXE BODY

5 reacties op “REVIEW MARINA MIRACLE”

    1. Oh ja, dat snap ik! Voor mij werken tea tree en lavendel altijd erg goed, maar ik vind het ook wel logisch om etherische olie te vermijden :)

Geef een reactie

CommentLuv badge