web analytics

REVIEW MARINA MIRACLE FACE MASKS

Ik schreef al eerder over Marina Miracle (klik), een natuurlijk verzorgingsmerk met heerlijke ingrediënten. Ik ben erg fan van het Argan Night Serum en gebruik die nog altijd! Recent kreeg ik twee gezichtsmaskers toegestuurd, dus ik was erg benieuwd of ik daar even enthousiast over zou zijn.

review marina miracle face masks

Deze producten werden mij opgestuurd door Marina Miracle. Ik ontvang geen vergoeding voor deze review en het gaat – zoals altijd – om mijn eigen, eerlijke mening.

Ingrediënten Marina Miracle Rosehip Peeling Mask:

Rosa Canina, Hippophae Rhamnoides, Calendula Offinilalis, Helianthus Annuus Zaad, Saccharum Officinarum, Mengsel van kleisoorten, Zuren en Probiotica van gekiemde Brassica Oleracea, Cocamidopropyl Betaine, Kokosolie, Sodium Lactaat, Gemengde Tocopherols, Mengsel van Essentiële Oliën (Onder 0,01%), Potassium Sorbate

Ingrediënten Marina Miracle Shea Hydration Mask:

Gefermenteerde Aloe Barbadensis en Camellia Sinensis, Shea boter, Lecithin, Rosa Canina, Mengsel van Fruit/Kruiden Extract In Groente Glycerol, Cannabis Sativa, Panthenol, Sodium Lactaat, Tocopherols, Parel Poeder, Sodium Chloride, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Potassium Sorbate, Essentie.

review marina miracle face masks

De ingrediëntenlijsten zien er goed uit wat ingrediënten betreft, maar ze lijken op een gekke manier vertaald. Essentie? Mengsel van Fruit/Kruiden Extract In Groente Glycerol? Deze producten zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij!

review marina miracle face masks

Als eerste probeerde ik het Rosehip Peeling Mask uit, een gezichtsmasker vol antioxidanten dat reinigt, hydrateert en in balans brengt. Het masker komt in een groene pot met spateltje en je voelt meteen de kleine korreltjes van de suiker. Ik breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het een half uur inwerken. Bij het afspoelen kan je met een doekje cirkelvormige bewegingen maken om zo licht te scrubben. Het masker is makkelijk te verwijderen en nadien voelt mijn huid erg zacht aan! Helaas heb ik de volgende dag enkele puistjes, waarschijnlijk doordat de dode huidcellen verwijderd zijn en mijn huid geprikkeld was.

review marina miracle face masks

Het Shea Hydration Mask komt in een net iets grotere pot en werd ontwikkeld voor de droge huid. Het masker ruikt naar appels en bloemen en ziet er crèmig uit. De verpakking is super handig, want dit masker heeft een soort pompje waarbij het product door de opening in het midden komt. Een stuk hygiënischer dat een pot! Dit masker is lekker voedend en maakt mijn huid heel erg zacht. Na deze gelukkig geen last van puistjes, maar gewoon een gezonde, zachte huid!

review marina miracle face masks

(links: Shea Hydration Mask – rechts: Rosehip Peeling Mask)

De gezichtsmaskers van Marina Miracle zijn verkrijgbaar op hun webshop. Met de code ‘Zoe’ krijg je 10% korting op je bestelling (geldig tot 31 mei)! Dan kost het Rosehip Peeling Mask nog €25,2 en het Shea Hydration Mask €26,1.

Gerelateerde Artikelen

review philips lumea ipl

REVIEW PHILIPS LUMEA IPL

review MUA smokin palette

REVIEW: MUA, SMOKIN PALETTE

5 reacties op “REVIEW MARINA MIRACLE FACE MASKS”

  1. Ha, grappig dat je de opmerking maakt over de vertaling! Onlangs was ik net aan het denken dat er vaak alles in het Engels op staat, of dat maar een deel van de lijst een Nederlandse vertaling krijgt … Ik vind het net goed dat het er in het Nl op staat, ook al klinkt het wat stug, zo leren we bij!

  2. Ik vind het Roseship Peeling Mask erg goed klinken. Ik heb geen gevoelige huid, dus misschien kan ik er beter tegen? Allen hou ik ook niet echt van zulke potten – toch niet voor gezichtsverzorging. Ik ben nu een moisturizer van Lush aan het testen (een samplepotje) en kijk toch een beetje op tegen een grote pot, geef ik toe. Zeker nu ik van een tube van Dr. Organic kom …
    Jessica J. onlangs geplaatst..Review • Lush Lucky Cat Bath BombMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge