web analytics

REVIEW MARIE-STELLA-MARIS FACIAL OIL

Op een persdag twee weken geleden kon ik kennis maken met Marie-Stella-Maris. Dit watermerk heeft ook een prachtige lijn natuurlijke cosmetica. Sinds die dag gebruik ik trouw hun Hydrating/Calming Facial Oil, tijd om je daar mijn gedacht over te vertellen.

review marie-stella-maris facial oil n31

Ingrediënten Marie-Stella-Maris Facial Oil Hydrating / Calming n° 31:

Carthamus/Tinctoruis seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Parfum, Tocopherol, Linalool, d-Limonene, Geraniol, Coumarin, Citronellol.

review marie-stella-maris facial oil

Deze gezichtsolie is helemaal natuurlijk en op basis van saffloer- en jojobaolie.  Daarnaast zit er ook vitamine E en parfum op basis van etherische olie in (lavendel). Deze fijne ingrediënten zijn prima geschikt voor elk huidtype, aangezien jojobaolie een snel intrekkende olie is die ook goed voedt.

review marie-stella-maris facial oil

De ingrediënten zijn dus dik oke en ook de verpakking vind ik prachtig. Het glazen flesje heeft een druppelpipet waardoor je de olie goed kunt doseren en je niet met je vingers in een potje moet graaien. De olie ruikt lekker naar een mix van kruiden en lavendel. Je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht en hals in te wrijven. Ik zie het een beetje als een relaxmoment om de olie in te masseren.

review marie-stella-maris facial oil

Na bijna twee weken gebruik merk ik al duidelijk resultaat! Mijn huid is gevoed, zacht en met minder onzuiverheden! Ik wist al dat lavendel veel goeds doet voor mijn huid en dat is nu opnieuw bewezen. Ik ga dit product met veel plezier helemaal op maken.

review marie-stella-maris facial oil n31

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk en geeft een stukje van de winst weg aan organisaties die instaan voor schoon drinkwater voor iedereen. Je vindt het assortiment natuurlijke verzorgingsproducten op hun site en in enkele winkels. De Facial Oil N°31 kost €44 voor 30 ml.

Gerelateerde Artikelen

4 reacties op “REVIEW MARIE-STELLA-MARIS FACIAL OIL”

Geef een reactie

CommentLuv badge