web analytics

REVIEW: LUSH THE COMFORTER SHOWER CREAM

Lush kwam de laatste tijd weer met een hoop nieuwe producten op de proppen en ik kon het niet laten om er een paar mee naar huis te nemen. The Comforter was daar één van. Zo’n zoete, warme geur vind ik heerlijk tijdens de wat koudere maanden.

Review Lush The Comforter shower cream

Ingrediënten:

Water, Sodium Laureth Sulfaat, Rubus fruticosus; Vanilla planifolia, Sodium Cocoamphoacetate, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Perfume, Prunus dulcis, Lactic Acid, Titanium dioxide, Citrus aurantium bergamia, Zwarte bessen absolue, Cupressus sempervirens, Limonene, Linalool, Sneeuwvlokjes glitter, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410, Methylparabeen.

Geen al te fijne ingrediëntenlijst, maar dat is niks nieuws bij Lush. SLES, parfum en parabenen maken je huid nu niet meteen gelukkig.

lush comforter shower cream review

Qua verpakking zit deze shower cream in dezelfde verpakking als alle vloeibare producten bij Lush: een recycleerbaar plastic flesje met zwarte sticker. Het product zelf is knalroze met veel zilveren glittertjes. De geur is erg zoet: vanille en zwarte bessen (cassis) ruiken samen blijkbaar nogal snoepachtig!

review lush the comforter shower cream

Gelukkig heb ik niet het gevoel dat deze Shower Cream mijn huid echt uitdroogt. Verzorgen doet hij nu ook niet meteen, maar dat had ik op voorhand ook niet verwacht. De geur is erg aanwezig en blijft nog even op je huid hangen. It’s like a cuddle in a bottle!

lush the comforter shower cream review

Al bij al ben ik toch tevreden dat ik er voor koos om deze mee naar huis te nemen. De geur zorgt er voor dat je echt uitkijkt naar je douche en het is een erg leuk product om te hebben en te gebruiken. Van een douchegel verwacht ik sowieso niet echt dat hij mijn huid verzorgt, dus dat is geen probleem.

Deze Oxford Street Exclusive is nu ook in België en Nederland te koop in de winkel en kost €8,5/100 gram.

18 reacties op “REVIEW: LUSH THE COMFORTER SHOWER CREAM”

  1. Wauw roze met glittertjes.. daar zijn meiden gevoelig voor. Zo gevoelig dat ze zelfs parabenen en SLS op de koop toe nemen?!
    Ai.. en Titanium Dioxide.. (kankerverwekkend) Ik ben altijd op zoek naar wat lekkers maar dit is het me echt niet waard.

    Meiden laat je toch niet verleiden door zoiets. Glittertjes..
    Denk aan je huid en je poriën, weten jullie dat de huid het grootste orgaan van het lichaam is en dat gifstoffen direct in je bloed komen? Je kan het (bijna) nog beter op!eten dan heb je de barrière van je maag en spuugt het lichaam het weer uit, komt het niet in je bloed, zoek maar op. Via je huid gaat dit veel sneller.

Geef een reactie

CommentLuv badge