web analytics

REVIEW: LUSH, SIKKIM GIRLS

Wanneer het om parfum gaat, ben ik erg lastig. Ik hou niet van die standaardgeuren die je overal tegenkomt. Ook krijg ik heel snel hoofdpijn van een sterke geur. Daarom ben ik sinds een tijdje overgestapt op de Lush parfums. Mijn laatste aanwinst is Sikkim Girls, een heerlijk zonnig parfum uit de nieuwste reeks Gorilla Perfumes.

/

review Lush sikkim girls gorrila perfume

/

/

Wat Lush zelf zegt:

” Sikkim is een deelstaat in India. Van vrouwen uit dit deel van het land wordt gezegd dat ze mannen kunnen verleiden met slechts één subtiele beweging van hun lichaam.
De inspiratie voor dit parfum komt van dit verhaal. Sikkim Girls is een heerlijk bloemenparfum met frangipani, vanille, tuberoos en jasmijn! “

/

Ingrediënten:

Sesamolie, Fair Trade, biologisch (Sesamum indicum), DRF alcohol, Parfum (Perfume), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Frangipani Absolue (Plumeria alba), Tuberoos Absolue (Polianthes Tuberosa), Benzyl salicylaat (*Benzyl Salicylate), Citral (*Citral), Coumarin (*Coumarin), Eugenol (Eugenol), Geraniol (Geraniol), Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate), Citronellol (*Citronellol), Farnesol (*Farnesol), Limonene (*Limonene), Linalool (Linalool), Hydroxycitronellal (Hydroxycintronellal)

/

review lush sikkim girls gorrila perfume

/

Ik ben niet erg goed in het beschrijven van geuren, maar zal toch een poging doen. Sikkim Girls ruikt ten eerste heerlijk zomers. Het doet me in de verte een beetje aan zonnecrème denken, maar dan op een goede manier. Het ruikt zowel fris als exotisch bloemig en ik ruik de frangipani, tuberose en jasmijn het duidelijkst.

De geur blijft bij mij de hele dag duidelijk aanwezig. Hij zwakt echt nauwelijks af. Zelf gebruik ik maar 3 druppeltjes: 1 achter elk oor en 1 in mijn decolleté. Zo zie je maar dat dit kleine flesje erg lang mee gaat! Helaas las ik op de Engelstalige site ook minder goede reviews over de houdbaarheid van dit parfum. Als je niet helemaal zeker bent, kan je best eens aan een verkoopster bij Lush vragen of je Sikkim Girls even mag opdoen. Zo kan je hem een dag testen.

/

Zelf heb ik mijn ideale lente/zomer parfum gevonden. Sikkim Girls en Karma zijn tegenwoordig mijn vaakst gedragen geuren.

/

Sikkim Girls is een onderdeel van de Gorilla Perfumes bij Lush. Voor 7 gram betaal je €17,95. Je vindt de Gorilla Perfumes in de Lush winkels en online.

/

14 reacties op “REVIEW: LUSH, SIKKIM GIRLS”

  1. Ik heb eens alle nieuwe parfums in Lush besnuffeld, en ik vond de meeste echt vreselijk stinken… Misschien toch eens teruggaan voor een tweede ronde :)

Geef een reactie

CommentLuv badge