web analytics

REVIEW: LUSH, MANGNIFICENT & PARSLEY PORRIDGE SOAP

Ondertussen zijn bijna alle nieuwe zomerproducten van Lush in reviews voorbij gekomen op mijn blog. De twee nieuwe zepen in het assortiment zijn Mangnificent en Parsley Porridge. Ik heb ze elk een week uitgetest!

review lush zepen mangnificent parsley porridge_4

Ingrediënten Mangnificent:

Water (Aqua), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera),Glycerine (Glycerine), Mango, verse (Mangifera indica), Mango, gedroogd (Mangifera indica), Parfum (Perfume), Citroenolie, Siciliaanse, Mandarijn essentiële olie, Siciliaanse (Citrus reticulata), Neroli essentiële olie, Tunesië (Citrus aurantium amara), Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), *Linalool (*Linalool), *Limonene (*Limonene), Lilial (Lilial), Kleurstof 14700 (Colour 14700) 

Ingrediënten Parsley Porridge:

Tea Tree infusie (Melaleuca alternifolia)Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera)Glycerine (Glycerine)SorbitolAloe Veragel (Aloe barbadensis)Water (Aqua)Peterselie, vers (Petroselinum crispum)Havermeel, fijn (Avena sativa)ParfumTijmolie, essentiële (Thymus vulgaris)Sandelhoutolie (Fusanus spicatus)Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi)Tea tree-olie, essentiële (Melaleuca alternifolia)Titaniumdioxide (Titanium Dioxide)Natrium Chloride (Sodium Chloride)Chlorofyl (CI 75810)EDTA (EDTA)Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate)Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide),*Limonene (*Limonene)*Geraniol (*Geraniol)*Farnesol (*Farnesol)*Linalool (*Linalool) 

Mangnificent:

lush mangnificent review

Mangnificent is een zeep vol mango, hij bevat zelfs stukjes verse en gedroogde mango. Die zie je goed zitten in de zeep en ze geven het oranje stuk een beetje een gek uiterlijk. Mangnificent ruikt heerlijk fruitig, mango, mandarijn, bergamot en citroen geven deze zeep een lekker zoete (maar frisse) geur. De basis van de zeep is gelijk aan de meeste andere zepen in het gamma van Lush.

review lush mangnificent

Mangnificant geeft een romig schuim zonder grote bubbels. De zeep droogt mijn huid niet echt uit, maar ik heb dat probleem ook niet zo snel met vaste zeep. Ik vind deze lekker opwekkend en verfrissend waardoor het een ideaal zomerproduct wordt!

Parsley Porridge:

review lush parsley porridge soap zeep

Parsley Porridge is dan weer helemaal anders. Deze zeep zit vol antibacteriële ingrediënten waardoor het een prima handzeep is voor in de keuken of een goede lichaamszeep wanneer je last hebt van acné (bijvoorbeeld op je rug of decolleté). Parsley Porridge ruikt kruidig naar tea tree en iets groens. De zeep zou ook een licht exfoliërende werking hebben. Qua ingrediënten bevat deze meer werkzame stoffen dan Mangnificent.

review lush parsley porridge zeep soap

Dit stuk zeep geeft ook een romig schuim, maar veel bubbeliger dan Mangnificent. Ook hier blijft de geur nog even op je huid hangen, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Tea tree is wel een vrij specifieke geur, dus ga zeker eens langs bij Lush om te ruiken of Parsley Prorridge iets voor jou is.

De zepen van Lush vind ik altijd erg leuk om te zien en ze ruiken steevast heerlijk. Ik heb geen last van een droge huid na het douchen met zo’n blok zeep, maar ik weet dat veel mensen daar wel last van hebben. Toch vind ik de zepen meestal niet bijzonder genoeg voor het prijskaartje dat er aan vast hangt.

Mangnificent (€6,85/100 gr) en Parsley Porridge (€6,85/100 gr) zijn verkrijgbaar bij lush en online.

Gerelateerde Artikelen

13 reacties op “REVIEW: LUSH, MANGNIFICENT & PARSLEY PORRIDGE SOAP”

  1. Ik als grote Lush-fan zal dan toch dringend dat groene vriendje moeten gaan kopen. Ik had hem geroken in de winkel en vond het heerlijk, ik denk dat veel mensen het wel zullen appreciëren. Ik heb wel in de zomer last van acne op mijn decolleté dus dit wordt getest! EN EN EN: Leuke foto’s :)
    Eva Realitijd onlangs geplaatst..VlaaiMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge