web analytics

REVIEW LUSH LORD OF MISRULE SHOWER CREAM

Ik vind Lush zo’n heerlijk merk! Niet enkel de boodschap die ze uitdragen (natuurlijke ingrediënten en cruelty free), maar ook hun producten vallen bij mij heel erg in de smaak. Toegegeven: die ingrediënten zijn niet altijd zo super, maar voor de heerlijke geuren val ik elke keer weer. En zo belandde Lord Of Misrule in mijn winkelmandje.

review lush lord of misrule shower cream

Ingrediënten Lush Lord Of Misrule Shower Cream:

Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Water, Sodium Cocoamphoacetate, Patchouli and peppercorn infusion, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Perfume, Organic Wheatgerm Oil, Black Pepper Oil, Patchouli Oil, Vanilla Absolute, Titanium Dioxide, Limonene, Linalool, Colour 42090, Colour 19140:1

De Shower Creams en Gels bij Lush zijn zo goed als altijd op basis van SLS of SLES. Gelukkig doen ze daar niet vaag over en vind je alle informatie gewoon op hun site. In douchegel kan ik SLES wel verdragen, in shampoo gebruik ik het liever niet. Daarnaast is deze Shower Cream op basis van glycerine en etherische olie van pachtouli, zwarte peper en vanille. Een heerlijk kruidige, warme geur.

review lush lord of misrule shower cream

Lord Of Misrule is lekker groen, schuimt goed en laat zijn heerlijke geur achter op je huid. Hier kan je nog even van nagenieten, want de geur blijft best lang hangen. Erg verzorgend is de Shower Cream niet, maar dat had ik ook niet verwacht. Deze koop je puur voor zijn geur!

Ik ben fan van Lord Of Misrule. Niet enkele de Shower Cream, maar ook de bruisbal met dezelfde naam vind ik heerlijk. Ik kocht dit flesje van 100 ml voor €5,80 (huidige koers) op de Britse Lush site.

4 reacties op “REVIEW LUSH LORD OF MISRULE SHOWER CREAM”

Geef een reactie

CommentLuv badge