web analytics

REVIEW: LUSH EMOTIONAL BRILLIANCE, SUCCES & FANTASY

I <3 sale! Op de Lush site zag ik dat meerdere producten van de make up lijn van Lush, Emotional Brilliance, afgeprijsd waren. Ik wou al heel lang de Fantasie eyeliner, maar helaas was deze in Gent niet in de sale. Gelukkig ging ik de week nadien naar Antwerpen, waar deze prachtige gouden eyeliner wél in de solden was! Daar was de actie ‘twee voor de prijs van één’, en dus nam ik ook de zilveren variant Succes mee naar huis. Score!

/

lush emotional brilliance succes fantasy eyeliner

/

/

Beide eyeliners bestaan uit enkele erg fijne ingrediënten. Zo bevat Succes sesam olie, infusie van rozenblaadjes, water, glycerine, amandelolie, jojoba olie, … en enkele parabenen. Hmm  ik probeer parabenen wel te vermijden, hoewel hun schadelijke effect niet wetenschappelijk is aangetoond, maar voor deze producten maakte ik een uitzondering. Fantasie bevat minder oliën, maar meer oxiden en poeders. Ook hier zitten dezelfde parabenen in.

/

review lush emotional brilliance succes fantasy

/

Fantasie:

Fantasie droogt sneller op dan Succes en lijkt echt op bladgoud. De goudtint is perfect en ik heb hem dan ook al met veel liefde gebruikt. Wanneer je snel bent, kan je hem mooi blenden, waardoor je een prachtige gouden shimmer op je oogleden krijgt. Wanneer ik een mooie eyeliner met wing probeerde te maken, ontdekte ik dat het kwastje best handig werkt ook al is de steel zo kort. Toch moet ik hier duidelijk nog wat mee oefenen. Mijn wing was nogal bobbelig!

Op beide manieren blijft Fantasie de hele dag perfect zitten. Zelfs wanneer je in je ogen wrijft! Als eyeliner is hij smudge-proof. Wanneer je er met je vingers over gaat, krijg je eerder stukjes goud op je vingers dan dat hij zal uitlopen.

/

review lush emotional brilliance fantasy

Succes:

Succes blijft iets langer nat door de basis van olie, waardoor je hem makkelijk kan blenden tot een oogschaduw (hallo prachtige glitter). Zo gebruik ik hem dan ook het liefst, aangezien ik altijd het gevoel heb dat zilver me niet staat. Ook hier is het maken van een lijntje boven je wimperrand niet moeilijk, maar vergeet niet dat deze iets meer tijd nodig heeft om te drogen. Ogen niet te snel openen dus!

Ook succes heeft een erg lange houdbaarheid. Maar als eyeliner zal Succes eerder smudgen (aka glitters over heel je ooglid).

/

review Lush emotional brilliance succes

/

Bij deze bestempel ik deze 2 producten (voorlopig) tot de beste sale aankopen tot nu toe! Wat heb jij al gekocht?

/

19 reacties op “REVIEW: LUSH EMOTIONAL BRILLIANCE, SUCCES & FANTASY”

  1. Haha heb jij Jeugdbescherming ook al opgegeven? Ik wel anders, morgen heel vroeg opstaan en kijken wat er nog in mijn kopke gaat! We zien wel! En daarna Lush :) (en loopschoenen kijken! Papa betaald ze terug als kerstcadeau, ideaal nu dus tijdens de solden)

   1. Jippie, terugbetaalde schoenen! Ik ga voor Lush en voor ruikstokjes :) En eigenlijk wil ik ook een bh, maar miss heb ik daar geen zin in.. We zien wel! Ik ga zo blij zijn als jeugd gedaan is… zelfs al moet ik het opnieuw doen :p
    Suzan onlangs geplaatst..Winterpret!My Profile

 1. Mooi zeg! Ik vind sowieso die make-up producten van de Lush erg mooi, zoals de lipproducten. Dekken vaak erg goed en voelen prettig aan. Deze zien er ook erg mooi uit!

  1. Ik geloof niet dat ze er allemaal uitgaan, aangezien er ook een heel deel bijzat waar ging korting op was. Het meisje dat er werkte zei dat het kwam omdat de houdbaarheidsdatum dichterbij kwam. Gelukkig blijven ze nog wel een tijd goed!

Geef een reactie

CommentLuv badge