web analytics

REVIEW: LUSH, CANDY MOUNTAIN

HELP: om zolea.be te kunnen blijven verbeteren heb ik jouw hulp nodig! Heb je 5 minuutjes tijd? Dan zou het me erg helpen moest je deze enquête willen invullen. Je krijgt er erg veel liefde voor terug!

/

Goed, ik weet het, het gaat nu wel erg vaak over Lush. Maar I can’t help it! Lush is tegenwoordig echt mijn favoriete winkel op gebied van natuurlijke (zo vaak mogelijk dan toch) verzorging. Aan de shampoo bars zal je me niet snel meer zien (SLS), maar tijdens de solden kwam ik dit schattig roze-groene bergje tegen voor de helft van de prijs. Niet lang daarna lag ik tussen de bubbels in bad met Candy Mountain!

/

review lush candy mountain

/

/

Ingrediënten:

  • Sodium Bicarbonate: Natrium bicarbonaat, werkt verzachtend en reinigend.
  • Cream of Tartar: Wijnsteen, zorgt voor luchtig schuim en de textuur van de bubble bar.
  • Sodium Laureth Sulfate: Natriumlaurethsulfaat, harde reiniger. Irriterend. Zorgt voor veel schuim.
  • Lauryl Betaine: Synthetische surfacant, zorgt er voor dat het schuim langer blijft. Zou ook een verzachtende en reinigende werking hebben op huid en haar.
  • Perfume
  • Cocamide DEA: Surfacant uit kokosolie, zorgt voor beter schuim en reinigt.
  • Vanilla Absolute: Vloeistof, gewonnen uit vanille stokjes met typische zoete vanille geur.
  • Methyl Lonone: Synthetische geurstof, kan allergische reacties uitlokken.
  • Colour 45410, Colour 17200, Colour 14700, Colour 42053,Colour 59040: Kleurstoffen

/

review Lush candy mountain

/

Eerst en vooral: wat ruikt deze lekker! Hij ruikt heel zoet en een klein beetje warm kruidig. Ik ruik vanille en snoepjes. Fans van Snowfairy zullen deze ook geweldig vinden.

De bedoeling is dat je deze bubble bar verkruimeld onder de waterstraal. Dan zou je bad zich magisch vullen met ontelbare bubbels. Ik besloot maar 1/3 van de bubble bar te gebruiken om te testen hoeveel bubbels er nu echt ontstaan. Ik brak het topje van Candy Mountain af en verkruimelde het zoals gezegd onder de waterstraal.

/

review lush candy mountain

/

Bubbels waren er allesizns voldoende! En ook de geur valt niet tegen. Deze bubble bar zorgt voor mooi wit schuim zonder het badwater te verkleuren. De geur blijf na het bad ook nog wat nazinderen op je huid. Heerlijk!

Tip: wanneer je echt niet genoeg kan krijgen van deze geur, kan je een klein stukje afbreken en gebruiken met een douche puff onder de douche. Hij schuimt goed en zo ruikt je huid er ook naar. Minder ontspannend dan een bad (of 3?), maar langer genot!

/

review lush candy mountain

/

Candy Mountain behoorde tot de kerstcollectie en is nu verkrijgbaar met 50% korting waardoor hij nog maar €2,5 kost. Get it while you can!

/

 

16 reacties op “REVIEW: LUSH, CANDY MOUNTAIN”

Geef een reactie

CommentLuv badge