web analytics

REVIEW: LUSH, AFRICAN PARADISE

Hiep hoera! De zomer is aangebroken bij Lush en een aantal nieuwe producten vullen de schappen. Een heerlijk ruikend pakketje stond op mij te wachten en ik toon jullie alvast mijn favoriete product: African Paradise, een Body Conditioner voor onder de douche!

review lush african paradiseIngrediënten:

 • Aqua 
 • Glycerin: Glycerine, natuurlijke vochtinbrenger
 • Prunus dulcis: Amandelolie
 • Moring pterygosperma: Moringa olie
 • Aloe Secundiflora: Aloë vera gel
 • Butyrospermum parkii: Shea boter
 • Stearic Acid: Stearinezuur
 • Sclerocarya Birrea Seed Oil: Marula-olie
 • Adansonia Digitata Oil: Baobab-olie
 • Citrullus Lanatus Seed Oil: Kalahari meloenolie
 • Mangifera indica: Mangosap
 • Theobroma cacao: Cacaoboter
 • Cananga odorata: Ylang Ylang olie
 • Vanilla planifolia: Vanille Absolue
 • Pelargonium graveolens: Etherische olie van geranium
 • Plumeria alba: Frangipani absolue
 • Citroenolie: Etherische olie van citroen
 • Cetearyl AlcoholNiet uitdrogende alcohol uit kokosnoten. Emulgator
 • Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Coumarin, Limonene, Linalool: Komen van nature voor in etherische olie

lush african paradise review

Lees je de instructies op de zwarte pot, dan merk je dat het de bedoeling is dat je deze Body Conditioner aanbrengt na het douchen. Even je natte huid insmeren, afspoelen en droogdeppen, klaar! Maar wanneer ik naar de ingrediënten kijk, dan lijkt deze me ook gewoon prima geschikt om als body lotion te gebruiken (dus zonder afspoelen). Als Top Tip zegt Lush dat je zelfs een handje in het badwater kan gooien. Wat een multi-tasker!

Lush African Paradise body conditioner review

African Paradise komt in zo’n typische zwarte Lush pot en bevat 230 gram. De Body Conditioner heeft een beige/rozige kleur en ruikt echt heerlijk: warm en exotisch met een vleugje vanille: I love it! De textuur is vrij licht, maar loopt niet van je hand af, echt als een luchtige crème.

Ik doe zoals Lush me opdraagt: lekker douchen en voor ik er uit spring, even wat smeren met African Paradise. Hij smeert makkelijk uit en is ook vrij zuinig in gebruik. Zo’n pot openen onder de douche vind ik wel minder handig omdat je handen nat zijn en het product sneller kan bederven wanneer er water in komt. Een fles of tube zou fijner werken. Ik spoel me snel af en dep mijn huid droog.

Het resultaat mag er zijn! Mijn huid is lekker zacht en ruikt heerlijk. De zachte, warme en exotische geur blijft vrij lang op mijn huid hangen waardoor ik gedurende de dag nog af en toe loop te snuffelen. Njum!

Lush African Paradise body conditioner review

Ik heb African Paradise ook gewoon als body lotion gebruikt en daar is hij ook heerlijk voor. Het is een lichte crème die vrij snel intrekt en natuurlijk nog steeds geweldig ruikt. Ik ben fan!

Van alle zomerproducten bij Lush is dit mijn favoriet vanwege de geur. Jammer genoeg hangt er ook een behoorlijk prijskaartje aan de pot: voor 230 gram betaal je 32,95 euro. Als je jezelf of iemand anders even heerlijk luxueus wil verwennen dan is dit helemaal jouw product!

Wat denk jij van zo’n onder-de-douche Body Conditioner? Een succes?

Gerelateerde Artikelen

verpakkingsloze-verzorging-producten-naked

I LIKE MY PRODUCTS NAKED!

Miss green fair wear outfit review

MISS GREEN FAIR WEAR

14 reacties op “REVIEW: LUSH, AFRICAN PARADISE”

 1. Is het zoiets als de ‘Nivea onder de douche’ of zoiets?

  Je kan het inderdaad gewoon als body lotion gebruiken, lijkt me anders zo’n verspilling om het daarna terug af te spoelen. :)

  1. Inderdaad! Nivea was een van de eersten met zo’n product. Maar deze van Lush bevat wel veel meer fijne ingrediënten :) Het afspoelen is inderdaad niet nodig, maar ik weet dat veel mensen zo’n onder de douche bodylotion wel kunnen appreciëren ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge