web analytics

VIDEO REVIEW: LUSH 12 DAYS OF CHRISTMAS

Het is nog geen november of ik zit al met mijn hoofd tussen de kerstcollecties. De leukste is toch elk jaar weer die van Lush. Dit jaar kreeg ik 12 Days Of Christmas toegestuurd. Ik heb alle producten getest, gereviewd én gefilmd! Om de badproducten in actie te zien, klik je op Lees Meer.

review lush 12 days of christmas

In onderstaand filmpje zie je alle badproducten in actie. Scrol verder voor de hele beschrijving en de andere producten die in 12 Days Of Christmas zitten.

 

review Lush 12 days of christmas

12 Days Of Chrismas is een enorme doos die er uit ziet als een sprookjesboek. Dit is echt een geweldige doos om cadeau te doen! Geen goedkoop ding, want 12 Days Of Christmas kost €87,95.

12 Days Of Christmas Lush review videa

Zo ziet het er uit als je de doos open maakt. 12 vakjes vol producten! Het ruikt ook gewoon heerlijk: een Lush winkel in je eigen huis. Deze producten zitten er allemaal in:

 • Snow Angel Bath Melt
 • Hot Toddy Showergel 100g
 • Dashing Santa Bath Bomb
 • Honey I Washed The Kids Zeep 100g
 • Celebrate Bodylotion 45g
 • The Olive Branch Showergel 100g
 • Karma Zeep 100g
 • Golden Wonder Bath Bomb
 • Holly Golightly Bubble Bar
 • Lord of Misrule Bath Bomb
 • Cinders Bath Bomb
 • Star Light, Star Bright Bath Melt

Review Lush 12 days of christmas 2014

Snow Angel is een bath melt die naar Snowcake ruikt: marsepein! Een zachte, rustgevende geur die ik erg lekker vind. Snow Angel lost langzaam op en geeft dan zijn voedende olie en boters af aan het water. Ook komen er een hele hoop gouden glitters vrij en kleurt het badwater citroengeel. Deze is lekker verzorgend en relaxerend.

Dashin Santa ruikt mandarijn en oranjebloesem: een lichte, zoete bloemengeur. Dit is een bruisbal en hij bruist enorm snel op. Dashing Santa kleurt je water oranjerood, maar de geur is niet zo sprekend. Deze vind ik niet zo geweldig.

review Lush 12 days of christmas 2014

Dit is Lord Of Misrule na even bruisen. Deze grote groenen bruisbal kleurt mijn water wijnrood en hij ruikt echt heerlijk: een zware, warme geur met patchouli, peper en vanille. Dit is mijn favoriet uit 12 Days Of Christmas!

Holly Golightly is een grote zilverkleurige bubble bar die binnenin felgroen is. Breek een stukje af (zelfs met 1/4e heb je meer dan genoeg!) en verkruimel dit onder stromend water. Je badwater kleurt al snel mooi groen en er vormen zich grote hopen schuim. Leuk! Holly Golightly ruikt naar kaneel.

review Lush 12 days of christmas 2014

Hier zie je Golden Wonder in actie. Golden Wonder is een grote bruisbal die lijkt op een pakje. Hij kleurt je water turkoois met prachtige gouden shimmer. Dit is een leuk cadeau voor iemand die even een momentje voor zichzelf nodig heeft. Golden Wonder heeft een warme citrusgeur (sinaasappel en cognac).

review Lush 12 Days of christmas 2014

Het laatste badproduct is Cinders, een kleine bruisbal. Cinders bruist lekker langzaam op en zou moeten knetteren in je bad, beetje zoals een haardvuur, maar dat heb ik niet ervaren. Cinders kleurt je badwater geel en ruikt heerlijk naar warme kaneel en iets zoet.

review Lush 12 days of Christmas 2014

Ook in 12 Days Of Christmas zitten de 2 best verkopende zepen van Lush: Karma en Honey I Washed The Kids. Zepen die ik eerder zelf ook gekocht had en die ik erg fijn vind.

review Lush 12 days of christmas 2014

Karma is een van mijn favoriete geurlijnen van Lush. De zeep heeft een diepe oranjerode kleur en schuimt vrij goed. Je krijgt er wel zo’n ‘squeeky clean’ gevoel van en de zeep is niet echt verzorgend. Karma ruikt naar patchouli en sinaasappel: een warme, vrolijke geur.

review lush 12 days of christmas 2014

Honey I Washed The Kids heeft ook een warme geur: honing en caramel. Honey I Washed The Kids voelt iets meer verzorgend aan, maar ook bij deze heb ik ‘last’ van dat squeeky clean gevoel. De zepen van Lush vind ik in het algemeen wel fijn, maar hun prijs niet echt waard. Sorry Lush!

review lush 2014 12 days of christmas

Hier zie je Hot Toddy: een rode douchegel met gouden glitters. Hot Toddy heeft een vrij vaste structuur en is niet zo lopend als andere Lush douchegels. De gouden glitters zijn een leuke extra.

review lush 12 days of christmas 2014

En dit is Hot Toddy in actie. Hij schuimt goed, zeker met een douchepuff. De geur is kaneel, maar ik vind hem ook een beetje naar colasnoepjes ruiken! Zoet en kruidig tegelijk dus. Wel even opletten als je een washandje, spons of puff gebruikt: Hot Toddy is erg rood en mijn witte Konjac spons is tegenwoordig roze!

review lush 12 days of christmas 2014

De tweede douchegel in dit pakket is The Olive Branch, uit het vaste assortiment. The Olive Branch moet even geschud worden voor gebruik, want er ontstaat anders een romig laagje bovenaan in de fles.

review the olive branch lush 2014 12 days of christmas

Ook The Olive Branch schuimt goed. Deze is meer verzorgend dan andere douchegels en laat zo’n zacht laagje achter op mijn huid. De geur is warm en vrij uniseks (vind ik): mandarijn, wijnbladeren, olijfolie… De geur blijft ook langer op je huid hangen!

review Lush 12 days of christmas 2014 celebrate

Het laatste product in 12 Days Of Christmas is de Celebrate Body Lotion uit de kerstcollectie. Deze zat er vorig jaar ook in! Het is een lichte Body Lotion die heerlijk naar citrusvruchten ruikt: een frisse geur dus. Celebrate is luchtig en trekt snel in. Voor mijn huid is deze verzorgend genoeg, maar droge huidjes kunnen beter een wat vettere crème gebruiken.

review lush 12 days of christmas

We zijn rond! 12 Days Of Christmas is echt een geweldig geschenk wanneer je iemand goed wil verrassen en verwennen. De Gift Box is verkrijgbaar in de Lush winkels en online. Dit cadeau kost €87,95.

15 reacties op “VIDEO REVIEW: LUSH 12 DAYS OF CHRISTMAS”

 1. Ik werd zo vrolijk van deze review, dat ik tijdens mijn middagpauze naar de Lush-winkel ben gerend… Ik heb Cinders, Snow Angel en Golden Wonder gekocht. En ook de bubble bar Christmas Eve.
  Maar welke zou ik vanavond testen?

Geef een reactie

CommentLuv badge