web analytics

REVIEW: LOVEA, DRY OIL PROTECTION

Sun is shining, the weather is sweet! Ik hou van het zonnetje, maar ik hou ook van mijn gezondheid dus je huid goed beschermen tegen UV-stralen is erg belangrijk. Nu vind ik zonneproducten vaak vervelend, plakkerig, geven een witte waas, beh. Ik ging op zoek naar een goede zonnebescherming die ik graag (en dus ook vaker) zou gebruiken!

review lovea dry oil protection

Ingrediënten Lovea Dry Oilf SPF 30:

Paraffinum Liquidum, Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cocos Nucifera, Gardenia Tahitensis, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Alcohol, Eugenol Geraniol, Isoeugenol, Linalool.

En die heb ik gevonden! Ik hou van olie, dus een droge olie als zonnebescherming leek me ideaal. Daarnaast hou ik enorm veel van de zomerse geur van monoï de Tahiti en uiteraard van natuurlijk en dierproefvrije producten. Ik kocht dus de Dry Oil met SPF 30 van Lovea bij Di.

review Lovea dry oil spf 30

Deze zonnebrand komt in een bruine plastic fles van 200 ml met spraydop. Het product zelf is heel erg loperig, bijna als water. Het ruikt trouwens heerlijk: de warme zomerse geur van Monoï de Tahiti. Jezelf insmeren gaat dus makkelijk, want het product smeert goed open en is niet wit, dus geen witte waas!

De ingrediënten zijn duidelijk niet helemaal natuurlijk en ook het ingrediënt dat zorgt voor de SPF is chemisch. Er zit wel kokosolie in en vitamine E en een chemische zonnecrème is nog altijd beter dan geen zonnecrème!

review lovea dry oil spf 30

Ik ben helemaal om en zal deze zonnebrand zeker opnieuw kopen. De zonneproducten van Lovea zijn te koop bij Di, deze kostte 9,99 euro.

Gerelateerde Artikelen

7 reacties op “REVIEW: LOVEA, DRY OIL PROTECTION”

  1. Heb je de zelfbruiner van Lovea al eens geprobeerd? Ik ben benieuwd naar dit product omdat ik op mijn benen heel wit blijf en dit jaar graag toch een bruin kleurtje wil! Wel jammer dat er toch wat chemische producten inzitten, maar ik denk dat je dat helaas niet kan vermijden bij zo’n producten… Zelf gebruik in de zonnebrandcrème voor het gezicht van Louis Widmer, en de andere zonnecrème voor het lichaam van Avène (vond ik in actie bij de IU)

    1. Nee die heb ik nog nooit geprobeerd! The Body Shop komt binnenkort ook met Honey Bronze producten waarbij een zelfbruiner zit :) ben benieuwd!

Geef een reactie

CommentLuv badge