web analytics

REVIEW LOELLE ORGANIC BEAUTY

Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet ondertussen dat ik een groot fan ben van producten met maar één ingrediënt. Voor zo’n verzorgingsproducten moet je bij Loelle zijn. Dit Zweedse merk verkoopt pure oliën, zepen en kleimaskers van erg hoge kwaliteit.

review loelle organic beauty avocado oil rhassoul clay

Ingrediënten Loelle Avocado Oil:

Avocado olie

Ingrediënten Loelle Rhassoul Clay From Morocco:

Marokkaanse lava klei

review loelle organic beauty avocado oil rhassoul clay

Mooie ingrediënten dus, dat is zeker! Laten we meteen beginnen met de Rhassoul Clay. Deze klei staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en kan gebruikt worden om je haren te wassen of als gezichtsmasker. Ik heb het nog niet geprobeerd om hier mijn haar mee te wassen, maar vooral voor droge krullen blijkt het een wondermiddel. Ik ga het binnenkort zelf testen (op een dag dat ik niet moet gaan werken of zo, stel je voor dat het verkeerde uitpakt … ;). Als gezichtsmasker vindt ik deze klei alleszins heerlijk! Niet even ‘agressief’ als groene klei, maar wel even reinigend. Een zachte huid gegarandeerd!

review loelle organic beauty avocado oil rhassoul clay

Ook de Avocado olie is heerlijk puur. Dit product kan je gebruiken voor droge plekjes, als dag- of nachtcrème en om je haar extra te verzorgen. De olie is geelgroen van kleur en ruikt een beetje nootachtig, maar niet zo sterk als bijvoorbeeld arganolie. De olie heeft een vrij dikke textuur en dringt gemiddeld snel in. Niet erg snel, niet erg traag.

review loelle organic beauty avocado oil rhassoul clay

Ik gebruik deze olie graag voor het slapen gaan om mijn huid lekker te voeden. Dat doet hij erg goed en ik sta telkens op met een zachte huid zonder velletjes of rode plekjes. Ook in mijn haarpunten vind ik deze olie fijn, maar hij blijft wel vrij lang vet. A little goes a very long way, en dat maakt dit product heerlijk zuinig in gebruik.

review loelle organic beauty avocado oil rhassoul clay

Ik ben erg tevreden over deze pure producten. Loelle levert hoge kwaliteit in mooie verpakkingen en voor een goede prijs. De Avocado Olie kost je €13,83 en de Rhassoul Clay kost €10,85. Helaas zijn de producten enkel verkrijgbaar op de Zweedse site. Google translate to the rescue!

5 reacties op “REVIEW LOELLE ORGANIC BEAUTY”

Geef een reactie

CommentLuv badge