web analytics

REVIEW: L’OCCITANE, JASMIN & BERGAMOTE

Vandaag, 17 april, worden de nieuwe geuren van L’Occitane gelanceerd. Deze geuren behoren tot La Collection De Grasse. Die bestaat uit vier nieuwe geuren die elk samengesteld zijn uit 2 geurnoten. Ik ontving Jasmin & Bergamote Eau De Toilette en heb deze uitvoerig getest.

review l'occitane jasmin & bergamote

/

/

Wat L’Occitane zelf zegt:

” Het parfum:
De bergamot is bepalend en blijft bescheiden aanwezig t.o.v. de meervoudige facetten van de jasmijn. Zij zoekt een evenwicht tussen bloemblaadjes en bladeren, frisheid en sensualiteit.

Grondstoffen:
Absolu van jasmijn uit Grasse en Egypte, essentiële olie van de bergamot uit Italië.

Familie oosters vanille:
ontworpen voor dames “

 

/ 

review l'occitane jasmin & bergamote

/

Jasmin & Bergamote is een frisse geur met een zoete, licht bloemige toetst (jasmijn). Zelf hou ik persoonlijk meer van de warme bloemige geuren, maar deze is wel perfect voor de lente. De geur zelf is niet te zwaar en niet overdreven aanwezig, maar eerder licht en geschikt voor dagelijks gebruik.

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n fan. De geur spreekt me gewoon niet aan, anders heb ik er niets op aan te merken. Positief vind ik wel de flacon zelf, die is stevig en staat mooi zonder te opvallend te zijn. Daar hou ik wel van. Bij de ingrediënten zie ik ook de natuurlijke etherische oliën van jasmijn en bergamote terug, fijn!

/

La Collection De Grasse is verkrijbaar bij L’Occitane en online vanaf vandaag. De geuren zijn verkrijgbaar in een Eau De Toilette, douchegel, bodylotion en zeep.

Prijzen: Eau de Toilette €55, Gel Douche €11.50, Lait Corps €17.50, Savon €7.00.

/

8 reacties op “REVIEW: L’OCCITANE, JASMIN & BERGAMOTE”

  1. Ik hou wel van jasmijn, maar inderdaad ook meer van warme bloemengeuren. Ik heb een andere geur van L’ occitane op mijn wishlistje staan, die ga ik binnenkort voor mezelf kopen ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge