web analytics

REVIEW: LIVING NATURE, VITALISING EXFOLIANT

Er bestaan twee soorten peelings: fysische en chemische. Een fysische scrub ontdoet je huid van dode huidcellen door middel van schurende stukjes, een chemische scrub verwijderd huidcellen door ze op te lossen door middel van ingrediënten zoals fruitenzymen. De Vitalising Exfoliant met Manuka Honing is zo’n chemische peeling!

Review Living Nature vitalising exfoliant

Ingrediënten:

Aqua (water), Mel (manuka honey), Glycerin (vegetable glycerin), Citrus aurantium dulcis (orange oil), Rosa canina fruit oil (rosehip oil)**, Triticum vulgare germ oil (wheatgerm oil), Sclerotium gum, Calendula officinalis flower extract**, Citrus grandis seed extract (grapefruit seed extract), Phormium tenax leaf juice (flax concentrate), Xanthan gum, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium oil (manuka oil), Melaleuca alternifolia oil, (tea tree oil), Limonene*.

* Component of natural essential oils ** Certified Organic

review living nature vitalising exfoliant

‘Chemische peeling’ wil in dit geval niet zeggen dat de ingrediënten chemisch zijn. Living Nature gebruikt natuurlijke ingrediënten die fijn zijn voor je huid en het milieu.

De peeling komt in een kleine tube van 50 ml. De dop is erg handig, door er op te duwen klikt de andere kant omhoog en komt de opning vrij. De peeling zelf heeft een vrij muffe geur, maar daar heb je bijna geen last van wanneer het product inwerkt. Breng een dun laagje aan op je gezicht en nek en laat de Vitalising Exfoliant zo’n half uur intrekken. De beschrijving vermeldt dat het product kan prikken, maar zelf heb ik daar geen last van gehad.

review Living Nature Vitalising exfoliant

Ik merk inderdaad dat mijn huid na gebruik erg zacht en schoon is. Ook heb ik een natuurlijke, gezonde glans over mijn huid die zeker enkele dagen aanwezig blijft. Ik ben erg te spreken over de werking van deze exfoliant! Vanwege de fijne ingrediënten, filosofie en werking is de prijs van 26,95 enigszins te verantwoorden. Gelukkig gaat het kleine flesje best lang mee.

Je vindt de Vitalising Exfoliant van Living Nature bij SoloBioMooi.

Gerelateerde Artikelen

review yumeko dekbed fair trade beddengoed organic biologisch

FAIR FASHION IN THE BEDROOM

review lush testers_1

STAPELREVIEW: LUSH TESTERS

9 reacties op “REVIEW: LIVING NATURE, VITALISING EXFOLIANT”

Geef een reactie

CommentLuv badge