web analytics

REVIEW: LIVING NATURE, ARNICA BODY FORM BODY OIL

Veel mensen staan een beetje huiverig tegenover olie om op je huid te gebruiken. Hoewel we weten dat verschillende oliën enkele fijne eigenschappen hebben, vinden we het blijkbaar toch wat eng om deze op onze huid te smeren. Vandaag vertel ik wat meer over een heerlijke verstevigende lichaamsolie van Living Nature.

review living nature body form oil arnica

Ingrediënten Arnica Body Form Body Oil:

  • Citrus amygdalus dulcis oil: Amandelolie
  • Calendula officinalis oil: Goudsbloem olie
  • Tocopherol: Vitamine E
  • Arnica montana extract: Arnica olie
  • Citrus medica limonum oil: Etherische olie van citroen
  • Salvia sclarea oil: Etherische olie van scharlei
  • Juniperus communis oil: Etherische olie van jeneverbes
  • Limonene, Citral, Linalool: Komen natuurlijk voor in etherische oliën

Living Nature is een natuurlijk cosmeticamerk uit Nieuw-Zeeland. 
Alle producten zijn 100% natuurlijk, niet getest op dieren en de drager van het BDIH keurmerk. Zoals je aan de ingrediënten kan zien, maakt Living Nature enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten (meestal in Nieuw-Zeeland geteeld).

 review living nature arnica body form body oil

De verstevigende Lichaamsolie van Living Nature zit verpakt in een donkerbruine glazen fles van 100 ml en bevat een resem aan etherische oliën. Deze zorgen voor een stimulatie van de bloedsomloop en een verfijning van het huidbeeld aangezien afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De olie werkt als een soort detox voor je huid. Arnica werkt opwarmend en is erg fijn bij stramme en stijve spieren.

Volgens de gebruiksaanwijziging masseer je de olie best in voor het douchen. Even goed masseren en dan afspoelen. Op die manier wordt je bloedsomloop gestimuleerd. Na het douchen is mijn huid heerlijk zacht en is de kruidige (en mix van groene kruiden en citroen) geur verdwenen.

review Living Nature body form body oil arnica

Uiteraard kan je deze Verstevigende Lichaamsolie ook gebruiken als bodylotion. Dat is een minder goed idee wanneer je last hebt van kleine wondjes, de olie kan dan prikken en je huid irriteren. Zelf heb ik daar geen last van gehad, ook niet wanneer ik mijn benen geschoren had. De olie is gemakkelijk in te masseren en trekt ook erg snel in voor een olie. Daardoor hou je geen plakkende benen over en kan je je snel aankleden. De geur is kruidig, maar subtiel genoeg zodat hij niet contrasteert met je parfum.

Of dit product daadwerkelijk helpt tegen cellulitis, kan ik erg  moeilijk zeggen. Wel is mijn huid na gebruik erg zacht en goed verzorgd. Zo’n fles van 100 ml gaat ook heel lang mee, dat maakt de (aanbiedingsprijs) prijs van €19,95 zeker goed.

De Arnica Body Form Body Oil van Living Nature is te koop via SoloBioMooi.

Gerelateerde Artikelen

review MUA smokin palette

REVIEW: MUA, SMOKIN PALETTE

review voyja natural _1

REVIEW VOYA

4 reacties op “REVIEW: LIVING NATURE, ARNICA BODY FORM BODY OIL”

Geef een reactie

CommentLuv badge