web analytics

REVIEW LISANDRA NAILPOLISH

Momenteel zit ik in een nagellakfase, elke dag wil ik wel een nieuw kleurtje op mijn nagels aanbrengen. Ik heb er dan ook veel te veel en sinds een tijdje terug zijn er vier nieuwe lieve lentekleurtjes aan mijn collectie toegevoegd. Vandaag een review van deze 4 Lisandra lakjes.

review lisandra nailpolish

Ik ontving 4 pastelkleurige lakjes: Rose d’Espagne, Rose Nuage, Orange Nuage en Blue Nuage. De Nuage lakjes hebben een subtiele silveren shimmer, de iets donkerdere Rose d’Espagne heeft dat niet en is meteen ook mijn favoriete kleur!

review lisandra nailpolish

Van boven naar onder: Blue Nuage, Rose d’Espagne, Orange Nuage en Rose Nuage.

De lakjes van Lisandra komen in kleine, schattige potjes van 5 ml. Meer dan genoeg voor mij, want een groter flesje maak ik toch nooit op. De nagellak is heerlijk dun en brengt daardoor gemakkelijk aan. De Nuage lakjes hebben zeker twee laagjes nodig voor een perfecte dekking, Rose d’Espagne heeft aan eentje al genoeg. Alle vier de kleurtjes blijven perfect zitten voor drie dagen, prima wat mij betreft.

review lisandra nailpolish

(PS: sorry voor de hoge ruis in bovenstaande foto’s! Ik had niet gezien dat mijn ISO-waarde nog zo hoog stond na een feestje)

Het zou goed kunnen dat je nog nooit van Lisandra gehoord had. Het Franse merk is exclusief verkrijgbaar bij de apotheek. De lakjes zijn hypoallergeen, bevatten geen parabenen en zijn niet getest op dieren. Een flesje van 5ml kost je €4,70, heerlijk betaalbaar dus!

Zit er een kleurtje voor jou bij?

Gerelateerde Artikelen

9 reacties op “REVIEW LISANDRA NAILPOLISH”

Geef een reactie

CommentLuv badge